Skip to main content

23 Septembrie. Turcescu revine azi la B1. Emisiune nouă la Prima TV, cu Andreea Raicu.

 

andreea raicu

Publicitate

ANDREEA RAICU, NOUĂ EMISIUNE LA PRIMA TVAndreea Raicu revine de azi, 23 septembrie, pe micul ecran ca este gazdă showului „Regina cumpărăturilor“, un format internaţional care va fi difuzat la Prima TV de luni până vineri, de la ora 16.00, scrie Adevărul.

În fiecare săptămână, cinci femei vor concura pentru titlul de „Regina cumpărăturilor“ şi pentru premiul pus în joc. Fiecare participantă trebuie să se remarce prin alegerile vestimentare făcute, ţinând cont de tema primită, de buget, dar şi de personalitatea sa.

Cea care va obţine cel mai mare punctaj va fi desemnată „Regina cumpărăturilor“ şi va primi premiul în valoare de 1.000 de euro.
Andreea Raicu o caută pe „Regina cumpărăturilor“


TURCESCU ÎŞI REÎNCEPE TALK-SHOW-UL PE B1 TV. De luni, 23 septembrie, de la ora 21:30, revine cu emisiunea Sub semnul intrebării. Productia se va difuza in fiecare seara de luni pana joi, de la 21:30 la 23:00, scrie Evenimentul zilei.

Robert Turcescu şi-a reînnoit contractul cu B1, după ce acesta a expirat în această vară. Jurnalistul se va întoarce la talk-show-ul pe care îl prezintă după aproape două luni de concediu.
Robert Turcescu revine de astăzi pe B1


INTERVIU CU CÂŞTIGĂTORII SUPERSCRIERI. ​ Şintia Radu, Andrei Crăciun şi Vlad Odobescu, tre dintre cei 17 câştigători de Premii Superscrieri, la ediţia a doua, în 2012, vorbesc într-un interviu acordat HotNews.ro despre semnificaţia câştigarea unui premiu Superscrieri.
Şintia Radu: Înseamnă o certificare a faptului că am scris la un moment dat o poveste bună care, dintr-o suită de alte poveşti bune, a emoţionat cel mai tare, chiar dacă subiectul în discuţie nu era unul comod sau uşor de înţeles.
Andrei Crăciun: A fost o confirmare că, fie şi "la paritate" cu mai vechiul meu prieten Vlad Stoicescu, pot fi "cel mai bun reporter". Participasem şi în 2011, şi atunci am terminat pe locul III la "Reportaj", clasarea aceasta soldându-se cu un scandal - Viorel Ilişoi, membru în juriu, a protestat public în favoarea mea, dacă gramatica îmi permite să mă exprim aşa.
Interviu câştigători Superscrieri 2012 (Şintia Radu/Andrei Crăciun/Vlad Odobescu)


ÎNCASĂRI RECORD PENTRU UNIVERSAL. Studioul hollywoodian Universal a depăşit pentru prima data în istoria să de 101 ani pragul de 2 miliarde de dolari pentru încasările internaţionale (box office-ul din afară Statelor Unite), scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

Acest prag psihologic a fost depăşit graţie unor filme cu mare succes de casă, precum lungmetrajul de acţiune "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6" (549,3 milioane dolari) şi animaţia "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2" (485,4 milioane dolari). Aceste două filme ocupă poziţia a doua, respectiv a treia, în box office-ul internaţional pe 2013, fiind depăşite doar de lungmetrajul produs de compania Marvel "Iron Man - Omul de oţel 3" (805,7 milioane dolari).
Universal a încasat în premieră 2 miliarde de dolari la nivel internaţional


YOUTUBE VA FI DISPONIBIL ŞI OFFLINE. Google pregăteşte conţinutul online al serviciului de partajare video YouTube pentru a fi accesat pe dispozitivele mobile şi fără necesitatea de a fi conectat la Internet, scrie Wall-Street.ro, care citează TheVerge.com.

Compania americană a anunţat că va oferi posibilitatea tuturor utilizatorilor de pe dispozitivele mobile a€œde a putea urmări conţinut video pentru o scurtă perioadă de timp fără fi nevoiţi să aibă acces la Internet”.
Demersul Google ar urma să fie implementat de luna viitoare.
Google va oferi serviciul YouTube şi în modul offline

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ANTIBASE ANTIBASE
    Ramane cum a zis Mircea Badea !
  • gigi gigi
    Ce invidios esti, Mihai! Ai vrea si tu in Noua Zeelanda si nu ai bani? Nasol. Iti dau dau eu o solutie: mergi pe banii nostrii in Noua Zeelanda si ii spunem ca e vizita de informare. Te duci dupa aceea la tv si nu ne ataci NICIODATA si poate mai spui si lucruri bune despre noi, asa, informativ. Ce zici, te bagi?
  • Mihai Mihai
    Mihai...uuuuu e ala de care spune Craioveanu ca nu salveaza Delta ci salveaza doar aparentele ? :-) Acelasi de care Vintila spune ca avea haine in barter ? Nu. nu sint acel Mihaiu ;-) eu am si masina in barter :-))))
    Despre Dobrovolschi numai de bine !
  • Mego Mego
    In sfarsit vine si Turcescu, cam slabut B1 fara el in afara de Banciu care e NR.1.
  • Felix Felix
    Mihai vine de la Mihaiu? :))
  • Mihai Mihai
    Pfiu ! S-a intros Turcescu din Noua Zeelanda . Sa vezi acum talk-show liber :-)))

Trimite un comentariu

sus