Skip to main content

23 Septembrie. Turcescu revine azi la B1. Emisiune nouă la Prima TV, cu Andreea Raicu.

 

andreea raicu

Publicitate

ANDREEA RAICU, NOUĂ EMISIUNE LA PRIMA TVAndreea Raicu revine de azi, 23 septembrie, pe micul ecran ca este gazdă showului „Regina cumpărăturilor“, un format internaţional care va fi difuzat la Prima TV de luni până vineri, de la ora 16.00, scrie Adevărul.

În fiecare săptămână, cinci femei vor concura pentru titlul de „Regina cumpărăturilor“ şi pentru premiul pus în joc. Fiecare participantă trebuie să se remarce prin alegerile vestimentare făcute, ţinând cont de tema primită, de buget, dar şi de personalitatea sa.

Cea care va obţine cel mai mare punctaj va fi desemnată „Regina cumpărăturilor“ şi va primi premiul în valoare de 1.000 de euro.
Andreea Raicu o caută pe „Regina cumpărăturilor“


TURCESCU ÎȘI REÎNCEPE TALK-SHOW-UL PE B1 TV. De luni, 23 septembrie, de la ora 21:30, revine cu emisiunea Sub semnul intrebării. Productia se va difuza in fiecare seara de luni pana joi, de la 21:30 la 23:00, scrie Evenimentul zilei.

Robert Turcescu și-a reînnoit contractul cu B1, după ce acesta a expirat în această vară. Jurnalistul se va întoarce la talk-show-ul pe care îl prezintă după aproape două luni de concediu.
Robert Turcescu revine de astăzi pe B1


INTERVIU CU CÂȘTIGĂTORII SUPERSCRIERI. ​ Șintia Radu, Andrei Crăciun și Vlad Odobescu, tre dintre cei 17 câștigători de Premii Superscrieri, la ediția a doua, în 2012, vorbesc într-un interviu acordat HotNews.ro despre semnificația câștigarea unui premiu Superscrieri.
Șintia Radu: Înseamnă o certificare a faptului că am scris la un moment dat o poveste bună care, dintr-o suită de alte povești bune, a emoționat cel mai tare, chiar dacă subiectul în discuție nu era unul comod sau ușor de înțeles.
Andrei Crăciun: A fost o confirmare că, fie și "la paritate" cu mai vechiul meu prieten Vlad Stoicescu, pot fi "cel mai bun reporter". Participasem și în 2011, și atunci am terminat pe locul III la "Reportaj", clasarea aceasta soldându-se cu un scandal - Viorel Ilișoi, membru în juriu, a protestat public în favoarea mea, dacă gramatica îmi permite să mă exprim așa.
Interviu câștigători Superscrieri 2012 (Șintia Radu/Andrei Crăciun/Vlad Odobescu)


ÎNCASĂRI RECORD PENTRU UNIVERSAL. Studioul hollywoodian Universal a depășit pentru prima data în istoria să de 101 ani pragul de 2 miliarde de dolari pentru încasările internaționale (box office-ul din afară Statelor Unite), scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

Acest prag psihologic a fost depășit grație unor filme cu mare succes de casă, precum lungmetrajul de acțiune "Furios și iute 6/ Fast & Furious 6" (549,3 milioane dolari) și animația "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2" (485,4 milioane dolari). Aceste două filme ocupă poziția a doua, respectiv a treia, în box office-ul internațional pe 2013, fiind depășite doar de lungmetrajul produs de compania Marvel "Iron Man - Omul de oțel 3" (805,7 milioane dolari).
Universal a încasat în premieră 2 miliarde de dolari la nivel internațional


YOUTUBE VA FI DISPONIBIL ȘI OFFLINE. Google pregătește conținutul online al serviciului de partajare video YouTube pentru a fi accesat pe dispozitivele mobile și fără necesitatea de a fi conectat la Internet, scrie Wall-Street.ro, care citează TheVerge.com.

Compania americană a anunțat că va oferi posibilitatea tuturor utilizatorilor de pe dispozitivele mobile a€œde a putea urmări conținut video pentru o scurtă perioadă de timp fără fi nevoiți să aibă acces la Internet”.
Demersul Google ar urma să fie implementat de luna viitoare.
Google va oferi serviciul YouTube și în modul offline

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce invidios esti, Mihai! Ai vrea si tu in Noua Zeelanda si nu ai bani? Nasol. Iti dau dau eu o solutie: mergi pe banii nostrii in Noua Zeelanda si ii spunem ca e vizita de informare. Te duci dupa aceea la tv si nu ne ataci NICIODATA si poate mai spui si lucruri bune despre noi, asa, informativ. Ce zici, te bagi?
  • Mihai...uuuuu e ala de care spune Craioveanu ca nu salveaza Delta ci salveaza doar aparentele ? :-) Acelasi de care Vintila spune ca avea haine in barter ? Nu. nu sint acel Mihaiu ;-) eu am si masina in barter :-))))
    Despre Dobrovolschi numai de bine !

Trimite un comentariu