Skip to main content

24 Septembrie. Dan Adamescu a făcut plîngere pentru calomnie împotriva Gazetei

 

dan adamescuADAMESCU VS GAZETA, FAZA PE INSTANŢE. Dan Adamescu, omul care controlează Oţelul Galaţi, a decis să cheme în instanţă Gazeta Sporturilor deoarece a considerat că un articol i-a lezat imaginea, anunţă Gazeta Sporturilor.

Publicitate

Pe 20 aprilie 2013, Gazeta publica un material intitulat "Între Ceauşescu şi Carlos Şacalul", indicînd cum e perceput Adamescu în club într-un moment în care intrarea în insolvenţă a creat confuzie printre jucători şi angajaţi. Detaliile au provenit din surse publice, dar şi confidenţiale, sursele din interior neputînd fi însă dezvăluite.

După ce ziarul a prezentat acel portret conturat de angajaţii clubului, fără a interveni cu o opinie a ziariştilor, Adamescu a chemat Gazeta Sporturilor în instanţă, considerînd articolul drept o calomnie. Inclusiv punctul de vedere al lui Adamescu a fost găzduit de articol, autorul discutînd cu omul de afaceri înainte de publicare.


Patron de presă, Adamescu duce presa în instanţă » Proprietarul Oţelului a făcut plîngere pentru calomnie împotriva Gazetei


TWITTER VREA UN ÎMPRUMUT. Twitter negociaza cu mai multe banci un împrumut care ar putea ajunge la câteva sute de milioane de dolari, pentru a avea o flexibilitate mai ridicată înaintea listării la bursă, aşteptata pentru acest an, scrie DailyBusiness.

Compania negociază cu mai multe bănci, inclusiv JPMorgan Chase şi Morgan Stanley, au declarat surse apropiate situaţiei.
Twitter ar putea imprumuta mai multe sute de milioane de dolari, inainte de listarea la bursa


ORBAN FĂRĂ FACEBOOK. Contul de Facebook al deputatului PNL Ludovic Orban a fost şters sâmbătă, liberalul precizând că a înaintat companiei care administrează reţeaua de socializare o solicitare de clarificare a situaţiei, spunând că i se pare "straniu", scrie Mediafax.
Contul de Facebook al lui Ludovic Orban a fost şters. Deputatul cere explicaţii companiei


RECLAME LA MEDICAMENTE. Publicitatea pentru medicamentele din categoria otc este foarte activă, fiind al treilea domeniu ca investiţii după telecomunicaţii şi produsele cosmetice. pastilele şi unguentele au pornit un „atac furibund” pe radio şi tv, potrivit Forbes România.

Bugetul net consumat de companiile pharma pe televiziune, în primele opt luni ale acestui an, se ridică la 19,2 milioane de euro, conform calculelor „Forbes România”, pe baza punctelor de audienţă livrate de staţiile TV. (Au fost luate în calcul GRP’30 pe targetul comercial.)
Românii înghit reclamele cu pumnii de medicamente


PROFM ARE CENTRUL ŞI VESTUL ŢĂRII. ÎN ProFM ocupă primul loc în preferinţele ascultătorilor atât în centrul, cât şi în vestul şi nord-vestul ţării, potrivit celor mai noi cifre de audienţă furnizate de IMAS - Marketing şi Sondaje SA şi de GfK România, potrivit unui comunicat al postului de radio şi citat de Mediafax.

În Banat, ProFM ocupă locul I, cu un număr de 155.700 de ascultători zilnici. Kiss FM se situează pe locul al II-lea, cu 98.400 de ascultători zilnici, iar Radio ZU ocupă locul al III-lea - cu 65.200.
Transilvania îi preferă pe DJ-ii ProFM, care ocupă şi pe această zonă locul I, cu 387.500 de ascultători în fiecare zi şi cu o cotă de piaţă de 11,3%. Pe acelaşi subiect a scris şi EVZ.
ProFM este cel mai ascultat radio din centrul şi vestul României


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PETRUS PETRUS
    Adamescu nu are nici o sansa in instanta. Cei de la Gazeta Sporturilor au dreptate.
  • radu palade radu palade
    In cazul in care patronul echipei Otelul a inregistrat o cerere de intrare in insolventa a clubului de fotbal pentru debite restante pe care nu le poate achita, cererea sa de chemare in judecata a Gazetei Sporturilor pentru calomnie nu are sanse de reusita. Pentru respingerea actiunii organul de presa sa propuna proba cu acte si martori, jucatorii care au plecat din club care cunosc situatia financiara (cei din club neindraznind sa depuna marturie ). Am citit in presa ca la data preluarii echipei de fotbal patronul ar fi transferat o mare suma de ordinul a aprox. 18 milioane de euro, veniti din drepturi de televizare, de la UEFA etc sume care se afirma ca s-au evaporat din conturi. De la UEFA se pot obtine acte doveditoare. Primarul Galatiului a facut o declaratie publica in acest sens. In opinia mea actiunea patronului este un act de intimidare. Nu stiu care este obiectul actiunii. Mai intai sa consultam bolnavul (dosarul) si dupa aceea ne pronuntam daca sunt intrunite elementele constitutive ale raspunderii civile delictuale. Daca se face dovada ca jucatorii n-au primit indemnizatiile de luni de zile, daca nu s-au achitat obligatiile de plata la consumurile de energie, apa canal, . impozite, deplasari,cazari la hoteluri etc. atunci actiunea patronului nu este dovedita.
  • gabi gabi
    Cine este acest Adamescu??? un profitor care are tentacule peste tot iar acum se simte prost ca Gazeta a spus adevărul.
  • iulia iulia
    Adamescu e un om foarte viclean, ma îndoiesc ca descrierea e falsa. Gazata a spus adevarul despre el si asta il roade.
  • Maya Maya
    Degeaba o sa dea Gazeta in judecata pentru ca nu o sa aiba nimic de castigat. Invinuirile lui nu stau in picioare, asa incat Gazeta Sporturilor sa fie sanctionata.
  • cristi cristi
    S-a trezit și aceasta ființă sa își mai facă putina publicitate, și sa mai apară și el puțin prin ziare.
  • Alin Ache Alin Ache
    Ce pretentii poti avea de la un securist devalizator? Tupeul acestor oameni merge dincolo de limitele obisnuite. Gazeta a unul dintre putinele ziare care inca mai respecta intru totul deontologia jurnalistica, iar articolul respecta toate normele. Acum are curajul sa spuna ca e calomnie. Un nenorocit...
  • levi levi
    la puscarie cu toti acesti grofi care pozeaza in business-man cand de fapt ei sunt niste hoti cu geamantanele burdusite de bani de la fostul regim
  • kevall kevall
    nu inteleg de ce adamescu face pe victima. se stie ca in perioada comunista el a jucat un rol foarte important in economia de la acea vreme si odata cu caderea acelui regim a devenit peste noapte un prosper om de afaceri. intrebarile ar fi urmatoarele: este adamescu un geniu in materie de business astfel incat sa se imbogateasca in cateva ore? este adamescu un hot si un lup care pozeaza intr-o blana de oaie? este posibil ca un simplu magazioner sa devina in cateva zile un miliardar in top 300?daca raspunsurile ar fi pozitive, atunci adamescu ar avea dreptate...dar ma cam indoiesc
  • petre petre
    Cum zic si oamenii astia in articol. Nu ca ziaristii ar fi niste sfinti, dar Adamescu a ajuns pe lista celor care ii dau in judecata... Copos, Gheara, Becali... n-ar fi rau se se imprieteneasca pina la capat...

Trimite un comentariu

sus