Skip to main content

Adrian Sârbu încearcă să intre între Ringier și Gazeta sporturilor. Sârbu e interesat de echipă. Ce pregătește “shogunul”

 

adrian-sarbu-28

Publicitate

Gazeta Sporturilor + Ringier=…Sârbu? În negocierile dintre Gazeta sporturilor și Ringier mai intră un “actor”: Adrian Sârbu. Din informațiile Paginademedia.ro, șeful Mediafax Group (unde s-a și mutat cu biroul după demisia de la Pro TV) ar fi interesat nu de ziar (are un titlu de sport), ci de o parte din echipa de la Gazeta sporturilor.

Sub umbrela Mediafax Group apare ProSport, ziar fondat chiar de echipa de acum de la GSP, condusă de Ovidiu Ioanițoaia și de Cătălin Tolontan.

De altfel, astăzi, Ovidiu Ioanițoaia a fost văzut în sediul de unde Adrian Sârbu își gestionează afacerile.

Intrarea lui Adrian Sârbu în această ecuație nu este întâmplătoare. Într-o piață măcinată de criză, existența a două ziare de sport este din ce în ce mai dificilă. Intrarea GSP sub umbrela Ringier, grup orientat către investițiile în print, ar întâri titlul aflat acum la Intact, grup care se concentrează pe audiovizual (Jurnalul Național, un alt titlu Intact, este la limita supraviețuirii).

Deocamdată însă, din informațiile Paginademedia.ro, negocierile Intact-Ringier stagnează, iar cele două părți nu au ajuns la o înțelegere.

Contactat de Paginademedia.ro, Ovidiu Ioanițoaia a confirmat întâlnirea de azi cu Adrian Sârbu. “Am fost să îl salut”, a spus Ioanițioaia.

Ovidiu Ioanițoaia, pentru Paginademedia.ro:

Adrian Sârbu este un om care a făcut foarte multe pentru mine în viață, m-a ajutat să fac televiziune din nimic. Și povestea a durat 18 ani. De aceea mă și duc, din când în când, să îl salut și să îi mulțumesc”.

Cât despre o colaborare cu grupul lui Adrian Sârbu:

“Discuțiile privind o eventuală reluare a colaborării cu el nu sunt noi durează de mai multă vreme. Nu am însă nicio noutate în această privință. Nu este nimic schimbat față de acum un an-doi”.

Ce pregătește Adrian Sârbu? În sediul Mediafax, unde Adrian Sârbu și-a mutat biroul au fost văzuți, în ultima perioadă, oameni de televiziune și producători de formate și programe TV. De altfel, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Adrian Sârbu pregătește o afacere de conținut orientată pe formate de emisiuni.

Citește și: 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • mah oameni buni, ce legătură au audienţele de la pro şi antene aici? aici vorbim despre cum se pregăteşte tov voiculescu să piardă nişte milioane de euro, pentru ca n-o mai aibă ce vinde la ringiers daca nu se mişcă urgent cu gazeta. deci nnu vă mai certaţi, hai sa ne bucurăm cu toţii :)))) mwhahahaaha
  • Da m-am spart de ras, intact si profesionalismul sunt paralele si asa vor ramane, nu ca mediapro se prapadesc de profesionalism.
  • Vedem saptamana urmatoare, joi, ce se intampla...
    E programat meciul de fotbal din Cupa României: Steaua - Avântul Bârsana.
  • Pt un manager conteaza sa aiba rezultate financiare si sa fie apreciat de oamenii pe care ii conduce. Habar n-am cum stau lucrurile la Gazeta, dar inteleg ca pe tine te enerveaza ca aia fac profit?! Bravo lor, rara avis! Mi-ar placea sa-l lase cu ochii in soare pe Voiculecsu, sa nu mai aiba ce vinde el la elvetieni :)
    A, si inca o intrebare pt tine: stii vreun ziar in lumea asta cu tiraj in crestere in ultimii 5 ani, de esti asa scandalizat de scaderile de pe piata din ro?
  • @observator. Cainele moare de drum lung si unul ca tine de grija lui Ioanitoaia si a lui Tolontan. Astia au facut niste ziare si au scos profituri mari, in timp ce tu te taraiai pe coate. Te legitimezi cu ceva ca sa ii poti judeca pe Ioanitoaia si pe Tolontan? Hai, iesi la dialog si pune silabele pe masa!
  • Marea, incredibila, imensa, valoroasa, inegalabila, geniala echipa Tolontan & Ioanitoaia a facut varza vanzarile Gazetei Sporturilor, ziar care se prabuseste in continuu de vreo cinci ani incoace. Ca o fi de vina si criza, e de inteles. Dar parca si baietii astia doi sint uzati in functii. E destul de penibil sa ceri demisiile lui Sandu si Dragomir pe motiv ca s-a plictisit lumea de ei dar tu sa fii de neinlocuit cam de tot atata timp ca astia care au nenorocit fotbalul. Tolo si nea Ovidiu sunt cam ca Ciprian Marica: nu prea mai joaca nimic, dar e convocat la nationala. Asa si astia: ziaru' le moare, dar ei sint mereu in carti, sint managerii anului, fac profit etc.

Trimite un comentariu