Skip to main content

Autobuzul lui Vârciu, mutat duminică seara. Jumătatea mea știe, din nou în grila Kanal D după două săptămâni de pauză

 

varciu

Publicitate

Kanal D face câteva schimbări în program. Două emisiuni care au performat sub așteptări au fost puse în alte zile. Autobuzul lui Vârciu, emisiunea de miercuri de pe Kanal D, a fost mutată din ziua în care a fost difuzată de doar câteva ori. După patru ediții, Vârciu și fetele lui au fost puși într-o altă zi: duminica, de la ora 22.00.

Ce vine în locul lui Vârciu?

Miercuri seara, în locul lui Vârciu, postul turcilor de la Dogan va pune, de la ora 20.00, Jumătatea mea știe. Inițial, emisiunea prezentată de Cove era în grilă sâmbătă seara.

După o singură difuzare a emisiunii în acest sezon, sâmbăta a intrat serialul Iffet, Jumătatea mea știe a dispărut din grilă. Două săptămâni, programul nu a fost pe post.

Ce audiențe făceau Autobuzul lui Vârciu și Jumătatea mea știe?

  • Autobuzul lui Vârciu a avut trei difuzări în ziua de miercuri. Audiența: 581.000 de telespectatori pe minut (3,1 rating), dintre care 208.000 din orașe (2 rating). După prima ediție duminică seara (pe 22 septembrie), ratingul a fost simțitor mai bun: 725.000 de români pe minut (3,8 rating), dintre care 250.000 din mediul urban (2,4 rtg).
  • Jumătatea mea știe a avut o singură emisiune în acest sezon, în prima sâmbătă din septembrie. După rezultatele obținute, a ieșit din grilă: 568.000 de români pe minut (3 rating), dintre care 182.000 din orașe (1,7 rtg).
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu