Skip to main content

Emisiune cu Derek, "Făt Frumos" din Anatomia lui Grey. Bear Grylls şi iluzionistul Dynamo revin în grila de toamnă a Discovery Channel.

 

Actorul Patrick Dempsey (stânga), din Anatomia lui Grey, îşi spune povestea participării la raliuri într-un documentar

Publicitate

Actorul Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolul doctorului Derek Shepperd (poreclit Făt Frumos) din Anatomia lui Grey va fi protagonistul unui documentar la Discovery. Va fi un documentar despre participarea actorului, ca pilot, la celebra cursă Le mans.

În grila de toamnă a postului vor fi şi experţii în tehnici de supravieţuire Bear Grylls, Ed Stafford şi Gary Humphrey şi maeştrii iluzionismului Dynamo şi Ben Earl.

Paginademedia.ro vă prezintă cum arată, pe zile, programul postului de documentare.

Grila de toamnă include programe noi, precum Bear Grylls: Evadare din infern, Ingineri în competiţie, Cazuri neelucidate, Test de supravieţuire în doi, Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey, Supravieţuire extremă cu Ed Stafford, 2 nebuni pe 4 roţi sau Bear Grylls: Scapă cu viaţă! şi sezoane noi din serii cunoscute, precum Dynamo şi magia imposibilului.

Ada Roseti, Director de Programe Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA:

“Anul acesta, Discovery va investi aproximativ 1,5 miliarde de dolari la nivel global în programe pentru canalele noastre. Dacă ne uităm doar la Discovery Channel, vom avea producţii importante în această toamnă, printre care două programe nou-nouţe cu Bear Grylls, cel mai recent sezon din "Dynamo si magia imposibilului" sau seria specială Cursa Le Mans, alături de actorul Patrick Dempsey”.

Iată câteva dintre programele ce vor putea fi urmărite pe Discovery Channel în toamna aceasta, în fiecare zi, în prime time:

LUNI. Două programe cu Bear Grylls 

  • Bear Grylls: Evadare din infern – în fiecare luni, de la 21.00, începând din 7 octombrie

De la paraşute care nu se deschid, până la cabluri de bungee jumping care se rup şi trenuri montagne-russe care se defectează, în fiecare episod al acestui program Bear Grylls prezintă clipuri filmate de oameni obişnuiţi, care au reuşit să scape cu bine din situaţii extreme.

  • Bear Grylls: Scapă cu viaţă! – în fiecare luni, de la 21.00, începând din 18 noiembrie

Grylls coordonează o competitie de supravieţuire în condiţii extreme, care pune la încercare 10 echipe a câte doi oameni, forţându-le limitele, în peisajul Insulei de Sud a Noii Zeelande. Participanţii au o triplă misiune: să supravieţuiască în sălbăticie, să călătorească în grup şi să evite să fie eliminaţi din competiţie.

MARŢI. Ed Stafford îşi pune în practică tehnicile de supravieţuire, iar Gary Humphrey conduce în condiţii extreme

  • Supravieţuire extremă cu Ed Stafford - în fiecare marţi, de la 21.00, începând din 15 octombrie

Dezbrăcat şi absolut singur pe o insulă pustie din Fiji, Ed Stafford va încerca să supravieţuiască timp de 60 de zile, fiind obligat să se folosească doar de resursele pe care i le poate oferi insula pentru a-şi găsi hrană, apă, haine, un adăpost şi orice altceva îi mai trebuie ca să rămână în viaţă, în condiţii extreme.

  • 2 nebuni pe 4 roţi – Sezonul 2 - în fiecare marţi, de la 22.00, începând din 15 octombrie

Gary Humphrey, fost soldat în trupele speciale britanice, şi Bill Wu, un californian care iubeşte automobilele, revin în al doilea sezon al programului 2 nebuni pe 4 roţi.

Cei doi vor înfrunta Munţii Sierra Juarez din Mexic, la o altitudine de 1800m, parcurgând pe un traseu pe care amerindienii merg pe jos ca să ajungă la o platformă de piatră sacră, Sky Platform (Platforma Cerului), unde nu a mai ajuns până acum nicio maşină.

MIERCURI. Se caută explicaţii pentru fenomene misterioase

  • Cazuri neelucidate – în fiecare miercuri, de la 22.00, începând din 18 septembrie

De la dispariţii misterioase şi întâlniri cu OZN-uri până la prădători imposibil de identificat şi blesteme, acest program investighează întâmplări reale, dar inexplicabile, care i-au nedumerit pe oamenii de ştiinţă şi au stat la baza multor legende.

JOI. Se testează instinctele de supravieţuire

  • Test de supravieţuire în doi - în fiecare joi, de la 22.00, începând din 5 septembrie

În fiecare săptămână, o nouă echipă formată din două persoane care nu s-au mai văzut niciodată – un bărbat şi o femeie – ajunge într-o locaţie extremă, cu fenomene meteorologice dezlănţuite. Fiecare cuplu va fi lăsat în voia sorţii, fără hrană, fără apă şi... fără haine.

VINERI. Se caută următoarea minte sclipitoare a Americii

  • Ingineri în competiţie – în fiecare vineri, de la 21.00, începând din 6 septembrie

Kal Penn, actor şi producător de la Hollywood, care a jucat şi în Dr. House, este prezentatorul unei competiţii pe teme tehnologice.

Bazându-se pe logică şi design, un juriu alcătuit din specialişti va stabili cine a creat cel mai revoluţionar proiect tehnologic, care va primi premiul cel mare al competiţiei.

  • Strict interzis - în fiecare vineri, de la 22.00, începând din 4 octombrie

Primul episod ajunge în SUA, unde "omul-mumie" este obsedat de subcultura mumificării. Australia este următoarea escală, unde telespectatorii o vor putea vedea pe "femeia-ponei", care şi-a petrecut jumătate din viaţă trăind exact ca un ponei. Un program despre oameni cu pasiuni şi preocupări mai puţin obişnuite.

DUMINICĂ. Revine Dynamo cu a sa magie a imposibilului

  • Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey – în fiecare duminică, de la 18.00, începând din 27 octombrie

După ce a devenit celebru în întreaga lume cu rolul doctorului Derek Shepherd ("Făt Frumos") din serialul Anatomia lui Grey, Patrick Dempsey îşi va demonstra acum pasiunea pentru cursele de masini.

Patrick Dempsey a decis să înregistreze povestea revenirii sale în cursa Le Mans din 2013, într-un documentar în patru părţi. La Sebring, în ajunul primei runde a noului Campionat Mondial FIA de Anduranţă, pe data de 17 martie, Patrick Dempsey, actor, pilot şi proprietar al echipei, şi-a anunţat intenţia de a se întoarce în La Sarthe.

În 2009, el a trecut linia de sosire pe locul al 9-lea în fosta categorie LM GT2, la volanul unui Ferrari F430 GT.

  • Dynamo şi magia imposibilului (Sezonul 3) – în fiecare duminică, de la 21.00, începând din 15 septembrie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DISTRG DISTRG
    noroc ca va prind la liber pe net, ca altfel, la RDS nu va mai prindeam. De fapt nu urmaresc nimic la TV, ci doar pe net...
  • margean margean
    Buna ziua,
    Serialele CAUTATORII DE AUR DIN ALASKA si MAREA BERING vor continua in aceasta toamna?

Trimite un comentariu

sus