Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Protestele faţă de Roşia Montană pe posturile de ştiri, mai puţin pe Antena 3 şi România TV

 

capturi stiri Rosia Montana

Trei dintre cele cinci televiziuni au transmis informaţii pe larg despre protestele faţă de proiectul minier de la Roşia Montană.

Antena 3 şi România TV au trecut peste protestele care au loc în centrul Bucureştiului, în timp ce Digi 24, B1 TV şi Realitatea TV au difuzat imagini de la faţa locului.

Paginademedia.ro prezintă în continuare capturi ale posturilor de ştiri de la ora 21.12.

Capturaţi ecranul complet 01.09.2013 211223.bmp Capturaţi ecranul complet 01.09.2013 211226.bmp Capturaţi ecranul complet 01.09.2013 211228.bmp Capturaţi ecranul complet 01.09.2013 211230.bmp Capturaţi ecranul complet 01.09.2013 211233.bmp

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • jr jr
  cred ca lucrurile sunt putin mai complexe decat sunt prezentate in articolul de fata. intre tabloidizare presei si sustinerea unor cauze nobile nu exista nici un fel de legatura. eu sunt in tabara salvatorilor, dar imi doresc ca lupta sa se desfasoare cu argumente, chiar daca gabriel lupta murdar nu cred ca e o solutie sa adoptam metode similare. daca o tara intreaga e atat de batuta in cap incat sa-si doreasca sa afle stirea cu nepoata, presa asta ii ofera....daca vrei sa faci o tara intreaga sa si doresca sa auda stirea cu protestele, trebuie sa fi mai inteligent in alegerea argumentelor. sunt convins ca si in cazul in care toata presa este cumparata de gabriel, daca venim cu argumente solide vom avea mai mult de castigat decat sa adoptam strategia "cine nu e cu noi e in potriva noastra".
 • ANTIBASE ANTIBASE
  Ponta este un basist sub acoperire ! Ilie Sarbu este un alt basist mascat !
  Singurul din PSD pe care nu-l banui de basism este Mazare dar si asta are o meteahma : e mascarici !
  Raitaru : SOC ! SENZATIONAL ! ULUITOR ! Basescu a postat o poza cu nepoata pe facebook !
  Raitaru : SOC ! SOC ! SOC ! Magraonul Iulian este in stare grava dupa ce a infulecat o jumatate de bivol !
 • profesor profesor
  Nici nu vreau sa ma gandesc daca ar fi guvernul anterior ... ce-ar mai fi latrat si schelalait Latrinele ... isi mutau toate studiourile in strada, mancau cianura pe paine, se legau cu lanturi si-si donau pana si bijuteriile de aur in schimbul celui de la Rosia Montana. Rusinos!!!!
 • claudia claudia
  e super stirea! sunteti primii care relateaza asta!
 • Iulia Bunea Iulia Bunea
  Imi cer scuze. M-am grabit! Iti multumesc
 • claudia claudia
  Trei dintre cele două televiziuni?

Trimite un comentariu

sus