Skip to main content

Câţi români s-au uitat la primul episod din Îngeri pierduţi

 

Publicitate

Acasă TV a lansat, aseară, telenovela românească îngeri pierduţi. Postul TV a fost pe locul trei în audienţe, atât la oraşe, cât şi la nivelul întregii ţări. Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

NAŢIONAL. La nivel naţional, telenovela a fost urmărită, în fiecare minut, de peste 1,1 milioane de români, adică rating 6. Serialul (din care s-au difuzat primele două episoade) a fost pe locul trei, după Kanal D (cu producţia turcească Iffet) şi Pro TV.

URBAN. Şi la oraşe, Îngeri pierduţi a fost tot pe poziţia a treia, după Kanal D şi Pro TV. La serialul de pe Acasă s-au uitat, în fiecare minut, 459.000 de orăşeni (rating 4,4).

Un alt debut de pe Acasă TV a fost Casa Ibacka, cu Cabral, cu cifre mult sub telenovelă: 255.000 de români media pe minut la Cabral (1,3 rating), dintre care 145.000 din oraşe (1,4 rating urban).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreea andreea
    diana dumitrescu?
  • alex alex
    paia mici deja ii omorata , la mine in oras doua firme de cablu sunt , de luni protv e mort , am primit si un email de la protv cum ca firmele nu au agreat conditiile cerute , pai la ce conditii inpun mi se pare normal sa nu accepti
  • Expertul, Expertul,
    @paginademedia, maimutele copyatoare de la intact au decis scoaterea jegurilor anteniste din lista must-carry. Oare vor copia,si oferta facuta cablistilor de protv?
  • Expertul, Expertul,
    @paginademedia, ce audienta au avut protv si kanald pe intervalul ingeri pierduti?
  • Geo Geo
    Interesanta noua telenovela.

Trimite un comentariu

sus