Skip to main content

DREPTURI DE DIFUZARE. Pro TV și Sport.ro vor difuza meciurile din Cupa României

 

camera fotbal ProSport

Publicitate

CONTRACT. Pro TV și Sport.ro sun posturile TV care vor transmite meciurile din Cupa României, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Cristian Iancu, managerul SEG, compania care se ocupă de drepturile de difuzare.

Cristian Iancu, pentru Paginademedia.ro:

“Este vorba de opțiunile 1-4 din fiecare etapă, Supercupa României, Finala, semifinalele și sferturile de finală”. În șaisprezecimi și optimi, Pro TV și Sport.ro vor difuza primele patru opțiuni, la alegerea lor.”

Contractul cu Pro TV și Sport.ro, a declarat pentru Paginademedia.ro Cristian Iancu, este semnat pentru o perioadă de doi ani.

Ce se întâmplă cu celelalte partide din șaisprezecimi și optimi și cu drepturile pe online?

“Nu am stabilit încă”, a declarat managerul SEG.

Prima transmisiune va fi luni, 16 septembrie, când Sport.ro va difuza tragerea la sorți a meciurilor. Prima fază a competiției va fi între 24 și 26 septembrie.

Într-o primă fază, Antena 1 a câștigat selecția de oferte pentru meciurile din Cupa României. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, negocierile cu postul Intact s-au blocat la detaliile contractului, iar drepturile s-au dus către Pro TV și Sport.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Pandurii ( pe locul doi dupa Steaua ) sunt singurii care s-au calificat, alaturi de Steaua in competitii internationale, asa ca nu prea vad de ce nu ar fi un meci important, daca celelalte echipe din Romania in afara de Steaua au dovedit ca sunt zero impuscat ?
 • Si acum o sa scrie sport.ro la orice ca*at de meci cu echipe din ligile 3,4 mai sunt 4 zile, 16 ore, 32 min cum fac la majoritatea meciurilor de ex la pandurii-dnepr ? =))
 • cine dracu da bani sa vada meciuri din cupa?
  cine dracu da bani la voyo?

  abonatii voyo : cumpara un televizor si premesti un an gratuit la voyo
 • E clar: nu se vor transmite decat 4 meciuri .Nu e nimeni cretin sa dea bani pe optiunea 5 sau mai rau si la concurenta cu primele 4 optiuni!!ProTv a incercat astfel sa mai faca ceva dupa ce a ramas fara Steaua in Europa League care s-a dus in Liga Camp.la Dolce si Digi.Fara cupa ProTv nu prea mai avea nimic.A riscat insa .Cupa nu este atractiva pentru cele mai multe echipe .Anul trecut era sa avem o finala Astra-Otelul Galati!!
 • majoritatea meciurilor o sa fie pe voyo, degeaba va bucurati ca a luat protv meciurile ca o sa dati bani daca vreti sa le vedeti
 • antena 1 trebuie sa difuzeze doar divertisment, asta vrea publicul, nu meciuri, bravo ca a renuntat, de banii aceia se pot face lucruri mai interesante decat fotbalul
 • Felicitari protv! cupa romaniei nu avea ce cauta la jeg antena 1. Televiziunile ce nu sunt HD, nu ar fi trebuit primite la licitatiile de drepturi sportive!
 • Interesanta este iesirea Antena 1 din carti...probabil ca era caciula prea mare pentru ei si nu si-au permis financiar...ca SEGul vrea sa fie sigura ca isi incaseaza banii...celelalte meciuri din Cupa vor merge catre Dolce sau Digi, desi nu stiu citi vor fi interesati de optiunile 5-8.

Trimite un comentariu