Skip to main content

Serialul Vikingii ajunge în România pe History

 

HISTORY - Vikingii - Ragnar 1Postul de documentare History va difuza, în această toamnă, serialul Vikingii, în premieră în România, potrivit A+E Networks® UK.

Publicitate

Vikingii, serialul cu nouă episoade de câte o oră, este o co-producţie irlandezo-canadiană, realizată de World 2000 şi Take 5 Productions.

În SUA, Vikingii a fost urmărit 6,2 milioane de telespectatori în seara premierei. După nouă săptămâni de transmisie, producţia a devenit serialul anului, numărul 1 în topul serialelor difuzate de televiziunile prin cablu, cu o medie de 4,3 milioane de telespectatori. În prezent, a fost încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

Despre serial

Filmat anul trecut în Irlanda, Vikingii urmăreşte aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, The Beast; Baytown Outlaws), un bărbat plin de iniţiativă, care încearcă permanent să-şi depăşească limitele şi să descopere noi lumi care aşteaptă să fie cucerite. Ragnar este un tânăr fermier, cu o familie frumoasă, nemulţumit însă de politica impusă de conducătorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne, In Treatment; Usual Suspects; Millers Crossing). Acesta trimite în fiecare vară raidurile vikinge doar în est, către ţările baltice şi ţinuturile ruseşti, unde populaţia este foarte săracă.

Vikingii prezintă astfel ambiţiile lui Ragnar, de a descoperi alte civilizaţii spre vest, dincolo de mare, şi aventurile prin care trece în călătoriile sale. Alături de prietenul său, Floki (Gustaf Skarsgard, The Way Back), construieşte o nouă generaţie de corăbii – mai rapide, mai uşoare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus