Skip to main content

Iuliana Tudor se mută de vineri, din faţa Dansez pentru tine. Liviu Mihaiu revine cu talk-show la TVR 1. Grila, pe zile.

 

iuliana_tudor

Publicitate

PROGRAME. TVR 1 vine cu schimbări importante în grila din această toamnă. Cea mai importantă este structura grilei de seară: la ora 19.00 se creează un tronson de talk-show-uri, urmat de Jurnal, după care sunt programate emisiuni.

Iuliana Tudor, cu emisiunea O dată-n viaţă, se mută de vineri (când Pro TV are Dansez pentru tine). Revine la TVR 1 Liviu Mihaiu, cu talk-show-ul Între bine şi rău. Marina Almăşan trece pe o emisiune medicală.

Emisiunea Profesioniştii face o pauză pentru o perioadă, la cererea realizatoarei Eugenia Vodă.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, pe zile, grila de programe a TVR 1, principalul post public.

MENŢIUNE IMPORTANTĂ. Grila, care va fi lansată pe 6 octombrie, urmează să intre în Consiliul de Administraţie pentru vot. Deocamdată, emisiuni precum Distractis şi Preţuieşte viaţa, cu Andreea Marin, propuse în grilă, nu au încă votul Consiliului, iar contractele nu sunt semnate.

Seara pe TVR 1 se deschide cu talk-show, în fiecare zi cu alt realizator: Radu Preda, Sorin Burtea, Mihai Rădulescu, Moise Guran, Dan Cărbunaru.

LUNI. Seara de publicistică

Seara de luni se deschide, la ora 19.00, cu Întrebări şi răspunderi, dezbatere moderată de Radu Preda.

După ştiri sunt programate emisiunile Dosar România şi Dispăruţi fără urmă.

MARŢI. Liviu Mihaiu şi Liga Campionilor

La ora 19.00, dezbaterea este moderată de Sorin Burtea – Interes general. Urmează Jurnalul.

Liviu Mihaiu revine la TVR cu emisiunea Între bine şi rău, un talk-show cu public. "Va fi acelaşi format din urmă cu câţiva ani, "Între Bine şi Rău", de o oră şi jumătate, fără pauză, de inspiraţie BBC care a făcut puţină istorie în audienţa TVR-ului pentru astfel de emisiuni", spune Liviu Mihaiu.

"Vor fi mari teme naţionale şi de societate în dezbatere perfect echilibrată de tabere cu opinii diferite. Dar şi publicul din gradene va fi martor activ în această emisiune", a continuat Mihaiu.
"Singura ei problemă, pentru că alta nu are, este că e marţi seara, de la 21.00, când, o dată la două săptămâni, sunt meciuri internaţionale", a mai spus el.

În săptămânile cu meciuri, seara vor fi, pe intervalul lui Mihaiu, partide din Liga Campionilor.

MIERCURI. Seara Distractis

În grila care este propusă Consiliului de Administraţie apare, după ştiri, Distractis Show. Contractul cu foştii Divertişi nu este încă semnat.

Varianta alternativă pentru seara de miercuri este un film. De la ora 19.00, dezbaterea zilei este La vârf, cu Mihai Rădulescu.

JOI. Iuliana Tudor se mută cu O dată-n viaţă

Mutare importantă. Joi seara intră O dată-n viaţă, cu Iuliana Tudor. Până acum, seara de difuzare era vineri (când Pro TV are în grilă Dansez pentru tine).

“Este o schimbare pentru care ne-am asumat nişte riscuri”, explică pentru Paginademedia.ro Irina Radu, director de programe. “Prin această mutare, ne-am propus să ridicăm performanţele de audienţă ale emisiuni. Credem că potenţialul este mai mare joi, decât vineri”, a continuat ea.

Dezbaterea de joi, de la ora 19.00, este a lui Moise Guran, cu Ora de business.

VINERI. Film

Tronsonul de dezbatere este ocupat, vineri, de Dan Cărbunaru, cu Calea europeană. După jurnal, cel puţin în primă fază, în program vor fi filme.

Se pregăteşte însă, pentru vineri, o emisiune complexă, la care vor contribui şi studiourile regionale.

SÂMBĂTĂ. Fotbal din Liga a II-a. Marina Almăşan la emisiune medicală

În fiecare sâmbătă seara, TVR 1 va difuza meciuri de fotbal din Liga a II-a.

Marina Almăşan va trece de la divertisment (Ne vedem la TVR) la un program medical. Ea va prezenta o emisiune medicală, sâmbăta dimineaţă, de la 10.30.

DUMINICĂ. Andreea Marin, cu Preţuieşte viaţa

Grila propune pentru duminică seara emisiunea Preţuieşte viaţa, cu care Andreea Marin revine la televiziunea publică. Programul ar urma să intre pe post după Jurnal (mai scurt decât în timpul săptămânii), de la ora 20.30.

Emisiunea urmează să treacă prin Consiliul de Administraţie înainte a fi pe post. Deocamdată, contractul nu este încă aprobat.

Tot duminica, dar după-amiază intră, de la ora 16.00, Duminica în familie. Deşi iniţial Mihaela Rădulescu a discutat pentru a fi gazdă, negocierile nu s-au finalizat, iar moderatoare va fi Ramona Bădescu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Am si eu o curiozitate osa ne mai bage filme coreene?
  • anonim anonim
    Corectati "contractile" cu forma corecta "CONTRACTILI"
  • mile mile
    e un program bun, ramona badescu este o diva,
  • adi adi
    Sorin Burtea mai apare la televizor???? Super!!Bravo TVR!!Ce idee ,,geniala,,!Oare nu s-a saturat de spagi??
  • madalin madalin
    ma amuza "contractili" dar este amuzant si "sau"-ul de mai sus
  • cata cata
    suna destul de bine
  • Dan Dan
    De cand incepe mai exact? Altfel, sunt curios sa vad talk-show-urile de dinaintea stirilor, pe care oricum le urmaream seara de seara, iar cu O data in viata mi se pare o miscare chiar buna.
  • Monix Monix
    Nu vor mai fi filme... s-au scos, la ce sa mai scoata bani din buzunar! Mia bine ii cheltuim pe ramolitele de Simona Badescu si "diva" ntionala Andrrea Marin... ii era dor poporului de gropitele ei.
    O, si era sa o uit pe nevasta trubadurului Socaciu... Marina Almasan. Auzi, are emisiune pe teme de sanatate. alta care se pricepe la orice...
    Ce sa mai zic: sa fim sanatosi si sa avem bani sa platim abonamentul la TVR, ca sa aiba ei ce toca!
  • radu radu
    s-au
  • andrei.eu andrei.eu
    ce tare asta cu "contractile" nu sau semnat.
  • geo geo
    Prima remarca este legata de disparitia filmelor in programul de seara al TVR; sunt programate miercurea si vinerea, dar ca rezerva la unele emisiuni ptr care inca nu s-a semnat contracte. Din pacate, desi audientele inregistrate sunt f mici, meciurile modestei Ligi a 2-a ramin, in continuare, simbata seara pe TVR 1, cind ar putea fi usor mutate pe TVR 2 sau reprogamate dupa-amiaza sau la matineu.
  • CRISTI CRISTI
    seriale coreene noi ?
  • gicu gicu
    primeste si mihaiu plata de mare activist uslas

Trimite un comentariu

sus