Skip to main content

Iuliana Tudor se mută de vineri, din fața Dansez pentru tine. Liviu Mihaiu revine cu talk-show la TVR 1. Grila, pe zile.

 

iuliana_tudor

Publicitate

PROGRAME. TVR 1 vine cu schimbări importante în grila din această toamnă. Cea mai importantă este structura grilei de seară: la ora 19.00 se creează un tronson de talk-show-uri, urmat de Jurnal, după care sunt programate emisiuni.

Iuliana Tudor, cu emisiunea O dată-n viață, se mută de vineri (când Pro TV are Dansez pentru tine). Revine la TVR 1 Liviu Mihaiu, cu talk-show-ul Între bine și rău. Marina Almășan trece pe o emisiune medicală.

Emisiunea Profesioniștii face o pauză pentru o perioadă, la cererea realizatoarei Eugenia Vodă.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, pe zile, grila de programe a TVR 1, principalul post public.

MENȚIUNE IMPORTANTĂ. Grila, care va fi lansată pe 6 octombrie, urmează să intre în Consiliul de Administrație pentru vot. Deocamdată, emisiuni precum Distractis și Prețuiește viața, cu Andreea Marin, propuse în grilă, nu au încă votul Consiliului, iar contractele nu sunt semnate.

Seara pe TVR 1 se deschide cu talk-show, în fiecare zi cu alt realizator: Radu Preda, Sorin Burtea, Mihai Rădulescu, Moise Guran, Dan Cărbunaru.

LUNI. Seara de publicistică

Seara de luni se deschide, la ora 19.00, cu Întrebări și răspunderi, dezbatere moderată de Radu Preda.

După știri sunt programate emisiunile Dosar România și Dispăruți fără urmă.

MARȚI. Liviu Mihaiu și Liga Campionilor

La ora 19.00, dezbaterea este moderată de Sorin Burtea – Interes general. Urmează Jurnalul.

Liviu Mihaiu revine la TVR cu emisiunea Între bine și rău, un talk-show cu public. "Va fi același format din urmă cu câțiva ani, "Între Bine și Rău", de o oră și jumătate, fără pauză, de inspirație BBC care a făcut puțină istorie în audiența TVR-ului pentru astfel de emisiuni", spune Liviu Mihaiu.

"Vor fi mari teme naționale și de societate în dezbatere perfect echilibrată de tabere cu opinii diferite. Dar și publicul din gradene va fi martor activ în această emisiune", a continuat Mihaiu.
"Singura ei problemă, pentru că alta nu are, este că e marți seara, de la 21.00, când, o dată la două săptămâni, sunt meciuri internaționale", a mai spus el.

În săptămânile cu meciuri, seara vor fi, pe intervalul lui Mihaiu, partide din Liga Campionilor.

MIERCURI. Seara Distractis

În grila care este propusă Consiliului de Administrație apare, după știri, Distractis Show. Contractul cu foștii Divertiși nu este încă semnat.

Varianta alternativă pentru seara de miercuri este un film. De la ora 19.00, dezbaterea zilei este La vârf, cu Mihai Rădulescu.

JOI. Iuliana Tudor se mută cu O dată-n viață

Mutare importantă. Joi seara intră O dată-n viață, cu Iuliana Tudor. Până acum, seara de difuzare era vineri (când Pro TV are în grilă Dansez pentru tine).

“Este o schimbare pentru care ne-am asumat niște riscuri”, explică pentru Paginademedia.ro Irina Radu, director de programe. “Prin această mutare, ne-am propus să ridicăm performanțele de audiență ale emisiuni. Credem că potențialul este mai mare joi, decât vineri”, a continuat ea.

Dezbaterea de joi, de la ora 19.00, este a lui Moise Guran, cu Ora de business.

VINERI. Film

Tronsonul de dezbatere este ocupat, vineri, de Dan Cărbunaru, cu Calea europeană. După jurnal, cel puțin în primă fază, în program vor fi filme.

Se pregătește însă, pentru vineri, o emisiune complexă, la care vor contribui și studiourile regionale.

SÂMBĂTĂ. Fotbal din Liga a II-a. Marina Almășan la emisiune medicală

În fiecare sâmbătă seara, TVR 1 va difuza meciuri de fotbal din Liga a II-a.

Marina Almășan va trece de la divertisment (Ne vedem la TVR) la un program medical. Ea va prezenta o emisiune medicală, sâmbăta dimineață, de la 10.30.

DUMINICĂ. Andreea Marin, cu Prețuiește viața

Grila propune pentru duminică seara emisiunea Prețuiește viața, cu care Andreea Marin revine la televiziunea publică. Programul ar urma să intre pe post după Jurnal (mai scurt decât în timpul săptămânii), de la ora 20.30.

Emisiunea urmează să treacă prin Consiliul de Administrație înainte a fi pe post. Deocamdată, contractul nu este încă aprobat.

Tot duminica, dar după-amiază intră, de la ora 16.00, Duminica în familie. Deși inițial Mihaela Rădulescu a discutat pentru a fi gazdă, negocierile nu s-au finalizat, iar moderatoare va fi Ramona Bădescu.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sorin Burtea mai apare la televizor???? Super!!Bravo TVR!!Ce idee ,,geniala,,!Oare nu s-a saturat de spagi??
  • De cand incepe mai exact? Altfel, sunt curios sa vad talk-show-urile de dinaintea stirilor, pe care oricum le urmaream seara de seara, iar cu O data in viata mi se pare o miscare chiar buna.
  • Nu vor mai fi filme... s-au scos, la ce sa mai scoata bani din buzunar! Mia bine ii cheltuim pe ramolitele de Simona Badescu si "diva" ntionala Andrrea Marin... ii era dor poporului de gropitele ei.
    O, si era sa o uit pe nevasta trubadurului Socaciu... Marina Almasan. Auzi, are emisiune pe teme de sanatate. alta care se pricepe la orice...
    Ce sa mai zic: sa fim sanatosi si sa avem bani sa platim abonamentul la TVR, ca sa aiba ei ce toca!
  • Prima remarca este legata de disparitia filmelor in programul de seara al TVR; sunt programate miercurea si vinerea, dar ca rezerva la unele emisiuni ptr care inca nu s-a semnat contracte. Din pacate, desi audientele inregistrate sunt f mici, meciurile modestei Ligi a 2-a ramin, in continuare, simbata seara pe TVR 1, cind ar putea fi usor mutate pe TVR 2 sau reprogamate dupa-amiaza sau la matineu.

Trimite un comentariu