Skip to main content

Mediafax Group intră în acţionariatul 2Parale în locul lui Ștefan Iordache

 

2Parale_700x400Mediafax Group devine acționar în 2Parale, prima rețea de afiliere din România, în locul lui Ștefan Iordache, fondatorul Leo Burnett.

Publicitate

Tranzacția, în urma căreia Mediafax Group va prelua un procent minoritar din acțiunile 2Parale, se va încheia până la finele acestui an, scrie Mediafax.

Ștefan Iordache, COO Leo Burnett Group, a intrat în acționariatul 2 Parale, în luna februarie 2012, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

La momentul respectiv, omul de afaceri Daniel Enache a cedat integral pachetul de 20% din acțiunile deținute la 2Parale, în timp ce Dorin Boerescu și Radu Spineanu (prin firma care a operat business-ul inițial – 2 Parale Online SRL) și-au diminuat participațiile.

La runda de investiţii participă şi Sergiu Neguţ (partener Wanted Transformation, ex-Deputy CEO&Board member Regina Maria), care va deveni acţionar minoritar şi membru al board-ului. Dorin Boerescu va rămâne în continuare CEO şi cel mai important acţionar.

Orlando Nicoară, director general Mediafax Grou: "Ecommerce-ul este o direcţie strategică pentru Mediafax Group, este o componentă importantă a strategiei noastre de transformare dintr-o companie de media clasică într-una adaptată timpurilor actuale."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu