Skip to main content

Mireasă pentru sultanul meu. Suleyman a lăsat în urmă show-ul de pe Antena 1.

 

Suleyman Magnificul - Hurrem

Publicitate

La prima confruntare directă Suleyman (Kanal D) – Mireasă pentru fiul meu (Antena 1), sultanul a învins la scor. Audiența Kanal D a fost dublă în comparație cu show-ul de pe Antena 1, pus în premieră la bătaie cu serialul turcesc.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audiențele posturlor TV pe intervalul în care Mireasă pentru fiul meu (Antena 1) s-a intersectat cu Suleyman Magnificul (Kanal D):

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, Suleyman a fost urmărit, în fiecare minut, de peste 1,8 milioane de români. Pe intervalul în care Mireasă pentru fiul meu s-a intersectat cu sultanul, Antena 1 a fost pe locul al treilea (după Pro TV), cu o medie puțin peste un milion de telespectatori.

URBAN. Diferența mare și la orașe: peste 1,1 milioane de telespectatori l-au urmărit pe Suleyman, în timp ce la Mireasă se uitau mai puțin de jumătate: 520.000 de orășeni. Antena 1 a fost tot pe locul al treilea după Kanal D și Pro TV.

COMERCIAL. La publicul comercial, și sultanul, dar și mireasa, au fost depășiți de Pro TV. Astfel, pe Pro TV erau 562.000 de telespectatori pe minut, între 18 și 49 de ani (10,1 rating). Kanal D era urmărit de 479.000 de persoane din acest target (8,6), iar Antena 1 de 237.000 (4,2).

Audiența posturilor TV marți, 24 septembrie, pe intervalul de intersecție Suleyman Magnificul – Mireasă pentru fiul meu (20.30-22.15), la nivel NAȚIONAL:

NATIONAL   Nr. persoane pe minut   Rtg%   Share%  
Kanal D 1.823.000 9.6 17.9
Pro TV 1.662.000 8.7 16.3
Antena 1 1.049.000 5.5 10.3
Acasa 591.000 3.1 5.8
Prima TV 436.000 2.3 4.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV marți, 24 septembrie, pe intervalul de intersecție Suleyman Magnificul – Mireasă pentru fiul meu (20.30-22.15), în mediul URBAN:

URBAN   Nr. persoane pe minut   Rtg%   Share%  
Kanal D 1.169.000 11.1 21.5
Pro TV 849.000 8.1 15.6
Antena 1 520.000 5.0 9.6
Acasa 245.000 2.3 4.5
Antena 3 228.000 2.2 4.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Varane, de unde sa stii tu ca esti furat ca-n codru, tu carele stiai pe toate... Iti vand un pont ca-mi esti simpatic, tu cu balele tale de varan cu tot... Ia verifica-l la buzunare pe cofetarul onan (ca la prohab il verifica....) si vezi ce ceas si-a mai luat...Hai pa, flantulent batran!
 • Nu, obiectivul era sa ocupe locul 3, din ce-am vazut martea trecuta a fost pe 4, asa ca e o schimbare benefica pt ei...
 • parerea ta e proasta, ma scuzi ! Cand faci, intr-o seara de marti, peste un milion de telespecatori, poti bifa acest fapt la realizari.
  S-ar putea ca Antena 1 sa fi incasat mai multi bani decat Kanal D pe acelasi tronson orar avand in vedere ca spatiul de pe Antena se vinde la tarife mai mari decat cel de pe Kanal D.
 • Dumnezeule, atita patima in comentariile voastre! Chiar va comportati ca niste "slugi" (anteniste sau proteviste)! Ati vrea sa ne intoarcem la o singura televiziune? Nu uitati ca tocmai concurenta este aceea din care noi telespectatorii avem de cistigat. Cit priveste show-ul de pe a1 chiar cred ca a scos o audienta buna (pentru ceea ce este).
 • Daca ai avea cat de cat habar de cum se castiga banii din mass media nu ai scrii asemenea ineptii. Peste un milion de telespectatori e o cifra excelenta.
  Ia in calcul faptul ca unele televiziuni din Top 10 din Romania nu strang toata saptamana, pe acel interval orar, atatia telespectatori.
 • Prietene, peste 1 milion de telespectatori e super ok pentru o seara de marti.
  Inainte sa va aruncati cu venin, eu zic sa va uitati bine pe cifre. Sunt peste 1 milion de telespectatori !
 • Cu siguranta v-ati dat seama ca Mireasa pentru fiul meu nu a fost promovata cum se cuvine.Miscarea nu a fost facuta profesionist si uite cum toti cei care stiau de Sultanul Kanal D nici macar nu s-au sinchisit sa caute altceva. Invatati sa va promovati chiar si schimbarile nu doar noutatile din grila!
 • Hai ca va ofticati degeaba A1 chiar a stat bine, cu locul 3, asta au si vrut, era logic ca nu aveau cum sa fie pe locul 1 sau 2, important e ca au lasat in urma Acasa, PrimaTv, National Tv, Antena 3...
 • Acum un an! pe 25 septembrie 2012, vocea romaniei obtinea 12,7 rating, in timp ce antena1 s-a clasat a treia cu 5,3 rating, difuzand un film.
 • @andy, Audientele pe urban nu sunt relevante! antena1 vinde pub pe targetul comercial. Filmele obtin audiente mai mari pe targetul comercial.
 • Era logic ca se va intimpla asta...locul 3 era rezervat celor de la Antena 1, numai ca ce am prevazut eu si Expertul a fost luat ieri in deridere de postacii antenisti...desi era logic ca reality-showul nu va bate Sultanul.
 • slugi anteniste!aveti cuvantul. Oare dupa cate editii vor scoate mireasa de pe post? PS protv a spulberat totul pe targetul commercial.

Trimite un comentariu