Skip to main content

Paginademedia.ro, în topul primelor site-uri citate, peste Gândul, ZF și EVZ

 

Surs foto: Financiarul
Surs foto: Financiarul

Publicitate

Paginademedia.ro este printre primele site-uri după citările în presa scrisă, potrivit monitorizăriii făcute de compania MediaTrust pentru perioada 1-31 august.

Cercetarea arată că Paginademedia.ro a avut zece menționări și a fost pe locul șase, la egalitate cu cancan.ro, dar peste site-uri precum Gandul.info, ZF.ro, StirileProTV, EVZ sau Capital.

Topul celor mai citate site-uri este condus, în perioada analizată, de Hotnews, urmat de WowBiz, Ziare.com, RTV și Realitatea.

Cele mai citate site-uri în presa scrisă, în perioada 1-31 august

  Numar mentionari  
Hotnews.ro 40
Wowbiz.ro 24
Rtv.net 18
Ziare.com 18
Realitatea.net 14
Paginademedia.ro 10
Cancan.ro 10
Sport.ro 8
Libertatea.ro 8
ZF.ro 7
Gandul.info 7
Capital.ro 4
Wall-street.ro 4
Evz.ro 4
Stirileprotv.ro 4
Money.ro 3
Dailybusiness.ro 3
Jurnalul.ro 2

Sursa: MediaTrust

România TV, pe primul loc la clasamentul general. Urcă Digi24

Clasamentul general al celor mai citate surse media în presa scrisă este condus de postul România TV, cu 82 de mențiuni. De remarcat locul doi, tot o televiziune, Digi24, cu 55 de citări.

Urmează, în topul general, Antena 3 (48), Realitatea TV (42) și Hotnews (40).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Digi 24 cel mai impartial si mai profesionist post de televiziune.Nu o sa vezi injuraturi,tipete,istericale facute de moderatori si invitati.Bravo.
    RTV a ajuns dupa mine un OTV 2.Aici o sa vezi de dimineata si pana la miezul noptii nunta "celebrei"Dragusanu si multe asemene "vedete".Scopul scuza mijloacele. A crescut in audienta si asta spune multe si despre telespectatori.
  • Nu stiu cum se face clasamentul asta, dar imi pare absurd. Lucrez la ziare.com si cred ca doar articolele mele (eu bag doar exclusivitati) au peste 40 de citari in august, ce sa mai zic de ale colegilor.

Trimite un comentariu