Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Beba, urmașa lui Eba. Nașterea nepoatei lui Băsescu în ziarele de azi.

 

presa de azi 2 septZiarele Adevărul, Evenimentul zilei, Click! și Libertatea au oferit un spațiu important în edițiile de astăzi subiectului nașterii nepoatei lui Traian Băsescu.

Publicitate

Adevărul are pe prima pagină un titlu jucăuș. Pornind de la acronimul EBA, jurnaliștii de la Adevărul titrează pe prima pagină: €”BEBA. Familia Băsescu, generația urmatoare”.

“Mezina președintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, cunoscută și sub numele de EBA a născut fetiță la Spitalul Universitar din Capitala”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Celelalte ziare și-au construit articolele în jurul primelor declarații ale președintelui Traian Băsescu la aflarea vestii că a devenit bunic.

“Am primit nobilul titlu de bunic. Seamănă cu mine, sigur. Se vede, că s-a grăbit să iasa”, este titlul de pe ultima pagină din Evenimentul zilei.

Click! titrează pe prima pagină: “€œNepotica lui Băsescu s-a născut cu trei săptămâni mai devreme”.

“Sofia Raisa a venit ieri pe lume, cu aproape o lună mai devreme. <Seamănă cu mine>, au fost primele cuvinte ale președintelui Băsescu, după ce și-a ținut pentru pria oară nepoțica în brate”, scrie tabloidul editat de Adevărul Holding.

Iar ziarul Libertatea a ieșit pe titlul: “Traian Băsescu: <Gata! Acum port titlul nobil de bunic>”

Reclamă la Ikea, pe prima pagină a ziarelor România liberă, Jurnalul Național și Gazeta sporturilor

Ziarele România liberăGazeta Sporturilor și Jurnalul Național au pe prima pagină reclamă la magazinul Ikea. Dacă România liberă și-a dublat prima pagină, ziarul de sport a renunțat la prima pagină în favoarea reclamei.

Reclama Ikea din cele trei ziare este diferită, adaptată profilului cititorilor.

În Gazeta sporturilor sloganul este “Din 1 septembrie jucați toate meciurile acasa”, în timp ce în România liberă și Jurnalul Național sloganul sună în felul următor: “Din 1 septembrie se deschide sezonul la bucurie acasa”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Zece afaceri proaste făcute pe banii bucureștenilor
  • ProSport: Da Maxim pentru România!
  • Național: Relu Fenechiu, liderul unui grup infracțional organizat!
  • Evenimentul zilei: Sponsorul vedetă al PSD și PNL a primit un contract de 15 milioane de euro

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • In seara asta, de la 18.45, pe Eurosport 1; joaca Simona Halep in optimi la US Open...asta ar fi stirea tare pe zia de astazi...nu ce scriuu ziarele despre Eba...

Trimite un comentariu