Skip to main content

PRESA DE AZI. Flanco și Timișoreana, mesaje de susținere a Naționalei pe primele pagini

 

presa de azi 10 septFlanco și Timișoreana își fac reclamă pe prima pagină a unor ziare printr-un mesaj de susținere a echipei naționale în meciul dintre România și Turcia din preliminariile Cupei Mondiale 2014.

Publicitate

Ziarele de sport și-au vândut prima pagină brandului de bere Timișoreana, care se promovează printr-un mesaj de susținere a echipei naționale în meciul dintre România și Turcia, care va avea loc diseară. ““Toată România susține România! Și-nc-o dată, măi băieți!”, este mesajul care apare pe prima pagină a ziarelor Gazeta Sportului și ProSport.

Flanco este un alt brand care a ales să se promoveze printr-un mesaj de susținere a echipei României, dar pe prima pagină a tabloidului Libertatea.

Ziarele de sport Gazeta sporturilor și Pro Sport au astăzi, pe prima pagină, același tiltlu: "Toată România susține România! Și-nc-o dată, măi băieți!" Primele pagini sunt și vizual aproape identice.

Brandul Timișoreana a mai cumpărat prima pagină a ziarelor de sport și înaintea meciului România - Ungaria, care a fost câștigat de echipa națională cu 3 - 0. De aici și îndemnul ”Și-nc-o dată, măi băieți!”.

Mesajul de susținere afișat de Flanco pe prima pagină a ziarului Libertatea este unul promoțional “Hai România. 20% reducere pentru calificare. Flanco și Samsung susțin echipa de fotbal a României“.

Dintre cele trei publicații, Libertatea este singurul ziar care și-a dublat prima pagină.

Partida din preliminariile Cupei Mondiale 2014 dintre România și Turcia va fi difuzată de GSP și de Antena 1, astăzi, începând cu ora 21.00.

Paginademedia.ro va prezintă în continuare alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre un scandal sexual în care este implicat un preot din Arhiepiscopia Tomisului. "Sex și șantaj în coasta lui Teodosie", titrează Adevărul.
  • Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre o firmă controlată de Dan Voiculescu care a fost executată silit de creditori. "Imperiul lui Felix se clatină. O firmă de-a lui Dan Voiculescu, executată silit de creditori", este titlul de pe prima pagină din EVZ.
  • România liberă are pe prima pagină un articol despre subiectul Roșia Montană în contextul în care Senatul și Camera Deputaților sunt "forțate să se pronunțe de urgență". "Conflict în USL. Parlamentul, prins între ambițiile lui Ponta și Antonescu", titrează RL. 
  •  Click!: Elena Udrea: "Nu sunt mulți bărbați care să vrea o relație cu mine"
  • Național: Rețeaua Fenechiu suge acum și de pe Litoral!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu