Skip to main content

PRESA DE AZI. Sebastian Ghiţă în EVZ: “Voiculescu, Vîntu, Patriciu şi-au trăit traiul, şi-au mâncat mălaiul”

 

presa de azi 30 septEvenimentul Zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un interviu acordat de Sebastian Ghiţă, deputat PSD şi fost patron al RTV.

Publicitate

Mogulii de presă, aşa cum îi ştiam, dispar. Voiculescu, Vîntu, Patriciu şi-au trăit traiul şi şi-au mâncat mălaiul. Ideea lor de a construi trusturi mediacare să supună societatea, politica şi economia s-a dovedit a fi nesustenabilă pe termen lung. (...) În zona media, raporturile se egalizează. Adrian Sârbu a pierdut suportul CME pentru grupul Mediafax, iar Dan Voiculescu trebuie să predea controlul fiicei, Camelia. DInu Patriciu şi Sorin Ovidiu Vîntru sunt deja out. Pe partea cealaltă Cristian Burci creşte cu Adevărul. România TV şi economica.net cresc. Evenimentul Zilei şi Capital cresc, la fel şi B1. După 20 de ani a venit democraţia în media!”, a declarat Sebastian Ghiţă în interviul acordat EVZ.

Tabloidele Click şi Libertatea au pe prima pagină articole despre nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. “Bianca, rochie de mireasă de 9.000 de euro, cusută manual’, titrează Click pe prima pagină. Libertatea ne arată culisele acestei nunţi. “În patul ăsta s-au hârjonit în noaptea nunţii!”, este titlul de deschidere al Libertăţii.

ProSport îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre debutul noului antrenor al Dinamo, Flavius Stoican, în Liga I. “Verde la victorii!”, este titlul de pe prima pagină a ziarului de sport editat de Mediafax Group.

“Stoican a debutat cu dreptul în Liga I ca antrenor al lui Dinamo, care a jucat în verde: 2-1 la Galaţi, cu Oţelul, după ce gazdele au condus la pauză şi au rămas în zece din minutul 66”, scrie ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor are pe prima pagină o reclamă la after shave-ul Nivea Men. “Nu trebuie să te usture ca să fii bărbat. Ajunge să-ţi susţii echipa ca un bărabat”, este mesajul publicitar de pe prima pagină a ziarului de sport.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: PSD Iaşi aruncă Roşia în capul Guvernului
  • România liberă: Scheletele din dosarul unui candidat român la CEDO
  • Naţional: Sorin Oprescu, pus pe masa de operaţie a DNA!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ANTIBASE ANTIBASE
    SENZATIONAL ! INCOMENSURABIL ! Ghita absorbantul de bani publici da sfaturi !
    Ghita nici nu stii cat de rupt in cur incepi sa fi !
  • ioana ioana
    Pai cum "fostul patron rtv"? ghita nu mai detine rtv???
  • nadia nitov nadia nitov
    sa inteleg de la domnul acesta ca daca alora le-a trecut vremea acum e vremea lui? dar si pentru el va veni "si-a trait traiul si-a mancat malaiul" :( si nu va fi deloc placut!
  • Ramona Ramona
    Tocmai cine s-a gasit sa-si dea cu parerea, Ghita sarlatanul :)))
    Un mogul mai mic si mai ticalos decat toti cei de mai sus la un loc!

Trimite un comentariu

sus