Skip to main content

PRESA DE AZI. Sebastian Ghiță în EVZ: “Voiculescu, Vîntu, Patriciu și-au trăit traiul, și-au mâncat mălaiul”

 

presa de azi 30 septEvenimentul Zilei își deschide ediția de astăzi cu un interviu acordat de Sebastian Ghiță, deputat PSD și fost patron al RTV.

Publicitate

Mogulii de presă, așa cum îi știam, dispar. Voiculescu, Vîntu, Patriciu și-au trăit traiul și și-au mâncat mălaiul. Ideea lor de a construi trusturi mediacare să supună societatea, politica și economia s-a dovedit a fi nesustenabilă pe termen lung. (...) În zona media, raporturile se egalizează. Adrian Sârbu a pierdut suportul CME pentru grupul Mediafax, iar Dan Voiculescu trebuie să predea controlul fiicei, Camelia. DInu Patriciu și Sorin Ovidiu Vîntru sunt deja out. Pe partea cealaltă Cristian Burci crește cu Adevărul. România TV și economica.net cresc. Evenimentul Zilei și Capital cresc, la fel și B1. După 20 de ani a venit democrația în media!”, a declarat Sebastian Ghiță în interviul acordat EVZ.

Tabloidele Click și Libertatea au pe prima pagină articole despre nunta Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav. “Bianca, rochie de mireasă de 9.000 de euro, cusută manual’, titrează Click pe prima pagină. Libertatea ne arată culisele acestei nunți. “În patul ăsta s-au hârjonit în noaptea nunții!”, este titlul de deschidere al Libertății.

ProSport își deschide ediția de astăzi cu un articol despre debutul noului antrenor al Dinamo, Flavius Stoican, în Liga I. “Verde la victorii!”, este titlul de pe prima pagină a ziarului de sport editat de Mediafax Group.

“Stoican a debutat cu dreptul în Liga I ca antrenor al lui Dinamo, care a jucat în verde: 2-1 la Galați, cu Oțelul, după ce gazdele au condus la pauză și au rămas în zece din minutul 66”, scrie ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor are pe prima pagină o reclamă la after shave-ul Nivea Men. “Nu trebuie să te usture ca să fii bărbat. Ajunge să-ți susții echipa ca un bărabat”, este mesajul publicitar de pe prima pagină a ziarului de sport.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: PSD Iași aruncă Roșia în capul Guvernului
  • România liberă: Scheletele din dosarul unui candidat român la CEDO
  • Național: Sorin Oprescu, pus pe masa de operație a DNA!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • SENZATIONAL ! INCOMENSURABIL ! Ghita absorbantul de bani publici da sfaturi !
    Ghita nici nu stii cat de rupt in cur incepi sa fi !
  • sa inteleg de la domnul acesta ca daca alora le-a trecut vremea acum e vremea lui? dar si pentru el va veni "si-a trait traiul si-a mancat malaiul" :( si nu va fi deloc placut!
  • Tocmai cine s-a gasit sa-si dea cu parerea, Ghita sarlatanul :)))
    Un mogul mai mic si mai ticalos decat toti cei de mai sus la un loc!

Trimite un comentariu