Skip to main content

PRESA DE AZI. Titluri apropiate în ziarele de sport. GSP: Baia Mare și tare. ProSport: Baia Mare, mare de tot!

 

presa de azi 16 septembrieVARIAȚIUNI. Ziarele de sport se joacă, azi, cu numele echipei de handbal HCM Baia Mare. Cele două gazete au pe prima pagină titluri asemănătoare pentru două articole despre victoria echipei HCM Baia Mare, care s-a calificat în gupele Champions League.

Publicitate

Gazeta Sporturilor, ziarul deținut de grupul Intact, titrează pe prima pagină “Baia Mare și tare”, în timp ce ProSport își deschide ediția de astăzi cu titlul “Baia Mare, mare de tot!”.

“O nouă echipă de vis în handbalul feminin românesc: HCM Baia Mare. Formația din Maramureș a reușit ieri calificarea în grupele Champions League după 36-32 cu Holstebro (Danemarca)”, scrie ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor scrie pe prima pagină că “există viață după Oltchim în handbalul feminin românesc”.

Alte subiecte tratate pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul are pe prima pagină un articol despre Relu Fenechiu, ex-ministrul Transporturilor, condamnat la închisoare în dosarul Transformatorul, care a contestat la Tribunalul Iași raportul Gărzii Financiare Cluj. “Cum vrea să scape Fenechiu de pușcărie”, titrează Adevărul.
  • Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre liderul PDL, Ioan Olteanu, care a cumpărat terenuri pentru președinta Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANPR), care în prezent este anchetată de ANI.
  • România liberă are pe prima pagină un interviu cu fostul adjunct al secretarului de stat al SUA P.J.Crowley, care spune că “România are nevoie de un brand, iar Dracula poate fi la fel de bun pentru România cum este Mickey Mouse pentru America”. “Dracula poate fi un brand bun pentru România”, titrează România liberă.
  • Taboidul Libertatea își deschide ediția de astăzi cu un articol despre “comoara neștiută de la Roșia Montană”. “Există acolo un minereu mai prețios decât aurul”, este titlul de pe prima pagină. “Este vorba de telur, un semimetal folosit în tehnologiile foarte înalte, precum fabricarea de bombe atomice sau construirea navelor spațiale”, scrie Libertatea pe prima pagină.
  • Click!, tabloidul editat de Adevărul Holding, o prezintă pe prima pagină pe mireasa de 26 de ani a omului de afaceri Dorin Cocoș.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu