Skip to main content

PRESA DE AZI. Tragedia copilului ucis de maidanezi, pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 4 septTragedia copilului de patru ani ucis luni de maidanezi, în apropierea parcului Tei din Capitală, continuă să fie un subiect interesant pentru presă.

Publicitate

Ziarele Evenimentul Zilei şi Click îşi deschid ediţiile de astăzi cu acest subiect, în timp ce România liberă şi Adevărul au pe prima pagină trimiteri la articole despre aceeaşi tragedie.

Traian Băsescu despre moartea băieţelului de 4 ani: Nu putem pune câinii mai presus de un copil nevinovat”, titrează Evenimentul pe prima pagină.

În articol, şeful statului vorbeşte despre soluţionarea situaţiei maidanezilor din Bucureşti printr-o ordonanţă de urgenţă emisă de Guvern care să permită eutanasiere câinilor.

Click! vine cu un titlu care exploatează suferinţa rudelor băieţelului decedat, articolul fiind construit în jurul dramatismului acestei tragedii. “Fratele băieţelului de 4 ani omorât de maidanezi nu-şi revine din şoc. <Mami, de ce e Ionuţ în sicriu?>”, este titlul de pe prima pagină din tabloidul editat de Adevărul Holding.

România liberă se întreabă “Cine rezolvă problema maidanezilor din Bucureşti?”.

“ONG-urile nu pot, Sorin Oprescu nu vrea. Autorităţile şi ONG-urile îşi pasează vina pentru tragedia în urma căreia un copil a murit muşcat de câini. Problema este că la nivelul primăriei nu există voinţă pentru rezolvarea acestei probleme, iar ONG-urile care vor o soluţie de compromis în chestiunea maidanezilor nu au puterea de a o pune în practică”, scrie România liberă în pagina 3.

Ziarul Adevărul vine cu un titlu în care atacă ONG-urile care militează pentru protecţia animalelor. “Ucis de câini din cauza activiştilor care doar latră”, este titlul unui amplu articol din paginile 2-3 ale Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Cel mai nehotărât guvern
  • Adevărul: Puşcăria de lux a lui Victor Babiuc
  • ProSport: Grigore, împins la Steaua!
  • Naţional: Patriciu se însoară ca să scape de problemele din România
  • Gazeta Sporturilor: Ana rezolvă tot!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    iunut este in sicriu din cauza unor derbedei de la ong -uri ,

Trimite un comentariu

sus