Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele îl învinovățesc pe Oprescu de moartea copilului sfâșiat de câini

 

presa de azi 6 septZiarele de astăzi caută vinovații moral pentru moartea tragică a băiețelului de patru ani sfâșiat de câini la începutul acestei săptămâni. Evenimentul zilei, România liberă, Click! și Libertatea au pe prima pagină articole despre acest subiect.

  • Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol în care se vorbește de faptul că Bucureștiul avea o lege pentru maidanezi, “dar primarul a aplicat voit alta”. “La înmormântarea lui Ionuț Anghel: Cineva trebuie să plătească pentru moartea acestui copil!. Sorin Oprescu, ne-ai mințit”, titrează EVZ pe prima pagină.
  • România liberă scrie pe prima pagină că “mai multe primării au recurs la eutanasiere ca ultimă variantă în cazul câinilor maidanezi”. “Alții au găsit soluții acolo unde Oprescu ridică din umeri”, este titlul dat de România liberă.
  • Tabloidul Libertatea a găsit vinovații în cazul morții tragice a băiețelului: Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, Bogdan Treeroiu, director ASPA și Ramiro Angelescu, președintele CGMB. “Ei sunt vinovații moral de moartea lui Ionuț”, titrează Libertatea.
  • Ziarul Click! îi cere demisia lui Sorin Oprescu și îi transmite că trebuie “să-și asume vina pentru moartea lui Ionuț”. “Dă-ți demisia, dom’ primar!”, este titlul de pe prima pagină a tabloidului editat de Adevărul Holding.
  • Adevărul are și el pe prima pagină o trimitere la un articol care spune că “Primarul Sorin Oprescu își ascunde după lacrimi neputința celor cinci ani de mandat”. “Să ne prefacem că facem totul. Sorin Oprescu se ascunde după lacrimi”, este titlul materialului din paginile 2-3 ale ziarului Adevărul.
Publicitate

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • din partea mea oprescu poa' sa dea si coltul,nu ma misca, dar cainii nu erau pe strada ci intr-o curte imprejmuita! deci coana presa a deturnat grav realitatea. cainii erau intr-o curte la 1 kilometru si jumatate departare de parc! deci si chestia cu cainii din parc cade! singurul adevar e ca a fost cu caini si cu moarte. dar vadim spune ca si cu viol si moarte inainte de-a fi aruncat copilul peste gard. o fi nebun vadim dar multe nebunii i s-au adeverit. si pentru ca au disparut si cainii ridicati de pe proprietatea privata si e imposibil sa scapi in grup din custi si randuri de garduri, incep sa-l cred pe vadim. toata tevatura a fost condusa catre maidanezi, desi cainii nu erau maidanezi! e ca si cum peste noapte toti cainii omoara copii! este fara precedent ce instigare la crima si ura au reusit aia de la antena3! acum cine are caine parc are gaz sarin! foarte urat si periculos. e de penal si cred ca se vor alege cu niste procese! e un fel de mineriada! spalatii cu caini linsati de nespalatii cu paduchi!

Trimite un comentariu