Skip to main content

Radu Tudor, numit general manager la Antena Internațional

 

Publicitate

Analistul Radu Tudor a fost numit General Manager al postului Antena Internațional, canal pentru românii care trăiesc în diaspora.

Antena Internațional a fost lansat în iulie 2006, ca un post pentru comunitățile de români care trăiesc dincolo de granițele țării.

Radu Tudor:

“Cei peste 3 milioane de concetăţeni ai noştri răspândiţi pe întreg mapamondul au nevoie de legătura constantă cu ţara. Deşi mulţi se gândesc la românii din Italia, Spania, Franţa, Germania, Portugalia sau SUA prin filtrul interesului politic sau economic, pentru noi este important să regăsim în ei telespectatorii legaţi sufleteşte de spaţiul românesc, chiar dacă sunt la sute sau mii de kilometri de ţară.

Vom difuza ştiri, dezbateri, transmisii live, concerte, filme, sport şi tot ce poate fi de interes pentru un om modern şi implicat social”.

Pe lângă noua poziţie în care am fost numit, rămân fidel proiectelor în care sunt implicat acum: emisiunea La Ordinea Zilei - Antena 3, emisiunea Punctul de Întâlnire - Antena 3 şi content advisor al CEO Antena 3, Mihai Gâdea", a mai spus Radu Tudor.

Radu Tudor este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, iar ca jurnalist specializat în probleme militare şi de securitate a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare, al Colegiului Naţional de Securitate şi deţine un master în Securitate Naţională.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu