Skip to main content

Realitatea TV renunță la 24 de licențe locale terestre

 

Elicopter Realitatea TV

Publicitate

Realitatea Media a solicitat retragerea unui număr de 24 licenţe audiovizuale de televiziune terrestră pentru serviciile de programe Realitatea TV din următoarele localităţi: Aiud, Bicaz, Caransebeş, Cernavodă, Dobrogea, Corabia, Craiova, Câmpia Turzii, Câmpulung, Deva, Făget, Lupeni, Mahmudia-Deltă, Mediaş, Orăştie, Petroşani, Piatra Neamţ, Sighişoara, Sovata, Suceava, Târgovişte, Tg. Secuiesc, Vulcan, Vaslui.

Astfel, radiodifuzorul va rămâne cu un număr de 9 licenţe de televiziune terestră, dintre care 7 realizează şi difuzează program local.

CNA a mai decis astăzi retragerea licenței terestre a postului Realitatea TV pentru București, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

 

 

e) la cererea titularului.

1. SC REALITATEA MEDIA SA Bucureşti
Prin adresa nr. 8320/26.07.2013, SC REALITATEA MEDIA SA

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • nici la Brasov nu se mai vede Realitatea Brasov de vre o 1 an. cine are cablu mai prinde, dar cine are numai antena de Tampa nu mai vede.
    Acum cativa ani era important sa te vezi in antena, si cred ca astia de la Realitatea de Brasov asa au si obtinut licenta. da daca nu i mai intreba nimeni de sanatate...
  • La Timișoara Realitatea in emisie terestra nu merge de vre o 6 luni. Săptămâna trecută emiteau in balarii pe alte canale .. Aloooo. CNA ul??? Aloooo IGCTI ul?

Trimite un comentariu