Skip to main content

Schimbare în grila Kanal D: Suleyman, din nou de două ori pe săptămână. Iffet, trimis la bătaie cu Vocea României

 

Suleyman

Publicitate

Kanal D face câteva schimbări importante în grilă în următoarea perioadă.

Suleyman Magnificul va reveni la două difuzări pe săptămână, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, ca în primele două sezoane. Inițial, în acest sezon Suleyman era o singură dată, marțea (așa au fost difuzate primele două episoade).

Mutarea va avea loc săptămâna viitoare, de luni. Ce se va întâmpla cu Iffet, serialul de luni?

Toto o producție turcească, Iffet va fi aruncat în luptă sâmbătă seara, chiar din această săptămână. Acum, serialul se va bate cu Te cunosc de undeva, una din producțiile de forță ale Antenei 1.

Din 28 septembrie, concurența va fi și mai dură: sâmbătă seara va intra și show-ul Vocea României, pe Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • acum sunt pe kanal D si vreau sa vad reluarea promisa la 1,30 ....iffet si nu este....sunteti cam mincinosi.....pana si voi?dar de mai intreb...este dovada....si se stie ca presasi tv-ul mint de ingheata apa.....si uite dovada
  • Acum citeva zile aparu-se un articol ca in data de 13.09.2013 postul de TV Kanal D a inregistrat cea mai mare audienta seara cu emisiunea " pe banii parintilor". Temele din aceasta emisiune sint fabricate si jucate de actori amatori. Acest post TV realizeaza audiente mari numai cind sint difuzate seriale turcesti, pentru care ei n-au depus nici un efort si care nu este meritul lor. In concluzie, acest post TV se lauda cu munca altora. Mai bine s-ar gindi la emisiuni mai inteligente , create de ei. Ar fi cazul sa fie mai temperati.
  • Vreau sa te intreb ceva? Doare frustrarea?Eu nu stiu,dar daca doare ar trebui sa stai mereu cu gura deschisa!
  • Foarte bine!!! Il termina mai repede. Si dupa aia, pa-pa-pa-pa-pa, kanal d. Si-asa, emisiunile lor mult laudate, bau bizz si tinta teo au ajuns pe locurile 4-5. Ii rup pe genunchi gherghe si capatos. Acu', mortu' baubiz o sa primeasca o rasuflare-n mufa de la suleiman si lunea. Dar toti se vor duce pe pustia, cit de curind. Turcii au oaia moarta-n cotet, si cu fundu-n usa.

Trimite un comentariu