Skip to main content

SpotON. Ploaie de spoturi noi. Gyuri Pascu, la OTP, ciobanul Vodafone și un nou spot la Roșia Montană

 

Capturaţi ecranul complet 09.09.2013 175934.bmp

Publicitate

A venit toamna, s-au dezmorțit creativii din publicitate. În numai trei zile posturile au fost invadate de reclame. Mai exact, 28 de spoturi noi și-au făcut apariția pe TV.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare ale ultimelor trei zile. Rubrica SpotON este realizată cu sprijinul AlfaCont.

 • Roșia Montană este nelipsită din calupurile publicitare. Un nou clip și-a făcut apariția pe TV, vinerea trecută, după ce luni și miercuri au fost lansate alte două reclame noi, după cum paginademedia.ro a scris AICI și AICI.
 • Vodafone lansează o nouă campanie bazată pe „o poveste adevărată”, după cum se anunță în spotul publicitar. Mai exact, este prezentată povestea lui Ghiță Ciobanul, din Jina, care își alină plictiseala pe Facebook unde postează fotografii din munte.
 • UPC a lansat trei spoturi noi care anunță internetul de mare viteză. Două dintre acestea îl au protagoniste pe Horia Brenciu, imaginea UPC.
 • Andra și Măruță apar împreună în campania Lidl.
 • Ioan Gyuri Pascu este imaginea, în variantă animată, a OTP Bank.
 • Coca-Cola spune povestea dovezi de cola cu 139 de calorii și a modului în care pot fi consumate aceste calorii: 25 de minute de plimbat câinele, 10 minute de dans ori 75 de secunde de râs în hohote. Iar pentru zilele când „nu ai chef de toate astea”, există varianta fără calorii.

Cele mai noi reclame, cu sprijinul AlfaCont: 

Roșia Montana

UPC România - Horia Brenciu

Vodafone - Ciobanul

Coca-Cola Zero

Germanos

Hornbach

Lidl - Andra și Măruță

Mr Muscle

OTP Bank - Ioan Gyuri Pascu

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • da. funny asta cu ciobanasu. Astept sa vad la stana cum se instaleaza apa curenta, o morisca eolina si cum fac nunta in varf de munte ( asta cu nunta era in alta reclama)
 • Reclama cu floraria Vodafone a fost pusa in rubrica SpotOn din data de 5 septembrie, http://www.paginademedia.ro/2013/09/spoton-rosia-montana-din-nou-reclama-pe-tv/
 • dar reclama de la vodafone cu florile unde este?
  -Romanii nu cumpara flori pentru ca nu au timp sau nu le este in drum!
  de aceea am venit in sprijinul lor cu o idee indrazneata, floridelux.ro comanzi primesti in tren etc..
  deci dasta nu cumparau romanii flori.. si eu care credeam ca sunt scumpe..
  probabil ca nu ma aflam in targetul de clienti pt care a fost facuta reclama..dar chiar si asa pe mine m-a facut sa nu imi maresc extraobtiunea de la 5 la 7 euro sms primit de la ei..

Trimite un comentariu