Skip to main content

TVR, contract cu CS Universitatea Craiova

 

tvr

Publicitate

Meciurile din sezonul 2013-2014 ale echipei CS Universitatea Craiova (care evouluează în Liga a II-a) vor fi difuzate de televiziunea publică. TVR a încheiat un contract pentru drepturile de transmisie pentru acest sezon ale echipei din Bănie.

TVR va difuza partidele sâmbăta, de la ora 20.45, pe principalul canal, TVR 1, dar şi pe TVR Internaţional.

Primul meci oficial din noul contract cu TVR va avea loc sâmbăta, 7 septembrie, ora 20.45, în compania echipei Gloria Bistriţa.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin sorin
    Nu exista asa ceva! Nu exista csuniversitateacraiova! lucruri bune nu se pot face, in schimb, ceva artificial, de mantuiala si inutil, peste noapte apare! Nu se poate asa ceva, tara asta a ajuns in rahat din cauza amestecului de rase umane. Vechii daci aveau foarte multe calitati printre care curaj, onoare, simtul dreptatii. In vremurile noastre apar tot felul de lasi care ne injura pe noi, adevaratii suporteri, ca de ce comentam, acum ei au o echipa de fotbal la care sa se uite...jenant, penibil, dezgustator! Autenticul este defaimat si izolat in dauna falsului, a artificialului, a hibridului produs in laboratoarele pesede-ferefe!
    De ce credeti ca sandu si dragomir nu platesc penal pentru faptele lor? Cand lingi cur de politician, acesta te scoate din ca cat si te spala cu televiziunea nationala...La tv nu se aude nimic de ilegalitatile si matrapazlacurile pe care le fac "sefii fotbalului", oamenii se uita la tv ca sa se dezinformeze de buna voie, sa se lase manipulati asemenea masochistilor! Nu exista a2a universitatea! acum catva timp ne spuneau toti ziaristii ca Universitatea a murit, fara nicio jena, acum vin si ne spun ca mizeria asta facuta de olga, pe care cu regret recunosc faptul ca am votat-o(tocmai ca sa rezolve o singura problema si uite cum a rezolvat-o...), este adevarata Universitatea si ca jarteaua cacaratista a facut ceea ce trebuia facut pt suporterii Craiovei...Mai sunt idioti care isi pun sigla vw sau bmw pe rabla lor produsa la mioveni, asta nu inseamna ca emblema reflecta adevarul!
  • coco coco
    PROTEST-toti suporterii FCU, care sant impotriva lui Mititelu ca patron, trebuie sa sustina CSU.Apoi FCU+CSU=STIINTA
  • csu craiova csu craiova
    Doamne mare iti este gradina pina acum doua luni nu avem echipa de doi ani ca Minciunelu a distrus echipa dar cu mina lu Dragomir si a lu Sandu si acum incepem cu surogaturi si alte prosti si pentru cultura unora intrati wikipedia si vedeti acolo care este istoria si cum sa numit echipa de fotbal inate si atunci veti vedea unde este adevarul si nu pot sa cred cum acest ospatar si brutar care a fost scos din foame de Arnautu ca daca nu il lua pe linga el era muritor de foame si dupa ce la facut om il injura pe Arnautu pe la toate colturile da asta este odata va veni zi ziua cind va plati pentru tot ce a facu rau fotbalului oltenesc.
  • geo geo
    nu mi se pare normal ca simbata seara, o data la 2 saptamini, pe TVR 1 la o ora de maxima audienta, sa fie difuzate meciurile de fotbal din Liga II-a a Craiovei; pe cine credeti ca va interesa, de exemplu, intilnirea CraiOlgutza -Clubul Sportiv FC Olt Slatina..poate pe citeva mii de olteni...nu ma deranjeaza sa fie difuzate meciuri din Liga a II-a, dar sa le dea pe TVR 2, sau pe TVR 1, de la ora 11.00...
  • doru doru
    ce clona bai fraierilor ...dar mititelu cate clone are
    ...nici el nu stie unde e vechea societate
    ...ati ajuns de rasu curcilor...il injurati pe badita pe craioveanu si pe camataru pt fraierul de mititelu
  • doru doru
    ce tare...a facut olguta o echipa sa ne pacaleasca...sa ne ieie banii ,5 lei sau 10 lei sau mai tare ni le da gratis, numai sa ne pacaleasca...tin cuy craiova dar imi pare bine ca nu sunt oltean....nu va place mergeti la severin sau uitati va la steaua
  • mario mario
    Avem si noi in sfirsit fotbal din craiova pe tv si stam sa ne certam ca prosti care e e echipa lu' ala sau alalt. Cu Mititelu n-am mai vazut craiova pe nicaieri de trei ani. Bine ca vedem Univ Craiova la televizor macar. A lui olguta sau neolguta, existam si noi suporterii care vrem sa vedem craiova.
  • adi adi
    Ce rusine fara margini!!Pina si aici s-a bagat politicul!!Astia chiar isi bat joc de noi pe banii nostri!!O echipa inventata artificial care a aparut peste noapte incearca sa isi faca imagine!Ce mizerie!
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Echipa clona a U.Craiova o sa aiba viata grea cu suporterii U. Craiova !
  • Horea Horea
    Asa-i:
    TVR chiar nu mai are rusine!
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    Care va sa zica nu mai conteazaq performanta, audienta, professionalism, este sufficient sa fie echipa lu' madam Olguta karatista si ajunge in prime time la TVR1.
    De ce nu transmite liga nationala, UCL sau alte competitii premium, unele de interes national?
    Aaa...n'aveti bani? Sa intelegem ca meciurile Craiovei se transmit gratis? Sau este un mod de a finanta echipa primariei?
    ca sa citez un titlu de acum cateva zile: TVR chiar nu mai are rusine?
  • mile mile
    va fi interesanta competitia cu digi

Trimite un comentariu

sus