Skip to main content

VIDEO. Lowe, la 20 de ani. De la „Amigo și ești ca nou”, la Dero cu Ștefan Bănică

 

logo L20 color FIN

Publicitate

20 de ani de Lowe. Agenția de publicitate Lowe aniversează astăzi 20 de ani de când a fost înființată. Firma, fondată de Veronica Savanciuc și de Paul Radu în 1993, a pornit la drum sub numele Plus Advertising. Doi ani mai târziu, se afilia la rețeaua internațională Lintas, membră Interpublic.

"Este un moment de mare emoție și bucurie pentru noi, căci ne amintim mai ales acum despre cum a început totul: într-o zi friguroasă de februarie a anului 1993, cu șapte oameni și două calculatoare Apple Macintosh. Iată-ne acum, 20 de ani mai târziu: suntem șapte companii, fiecare recunoscută și multipremiată în domeniul ei de activitate", spune Veronica Savanciuc, Președinte & CEO Lowe România.

Lowe a semnat strategiile de comunicare pentru lansarea pe piață a unor branduri noi, astăzi nume sonore - Raiffeisen Bank, Unilever, Nestea, Tuborg, Gothaer, Staropramen; a gestionat rebranding-uri precum Dero, Rexona, Adesgo, Kinder Surprise.

20 de ani de publicitate înseamnă sute de campanii TV, mii de ore de filmări, zeci de premii”, a mai adăugat Veronica Savanciuc.

În 2013, grupul Lowe este format din șapte agenții: Lowe and Partners, Initiative, Gollin Haris, HyperActive, MobileWorks, BPN, MedicOne.

Amintiri din publicitate

Amigo și ești ca nou

Amigo 2

Dakino Film Festival

Dero

captura campanie citeste o carte

colaj dakino

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu