Skip to main content

VIDEO. SpotON (2). Răzbunarea Rom. Oana Pellea, în noul spot Cosmote. Mogâldețele Orange, la coafor. UEFA, nu rasismului cu Messi și Ribery

 

Publicitate

“Adevărata plăcere stă în lucrurile simple”, spune Oana Pellea în noua campanie Cosmote. Tot în aceste zile, mogâldețele de la Orange au ajuns la coafor, iar ciocolata Rom a declanșat Marea răzbunare.

Paginademedia.ro continuă prezentarea reclamelor săptămânii. Rubrica SpotOn este realizată cu sprijinul agenției de monitorizare AlfaCont.

  • Reclame noi pentru Cosmote, care își promovează cele mai noi oferte: “Adevărata valoare stă în lucrurile simple”- este linia reclamelor, în care joacă și Oana Pellea.
  • Mogâldețele de la Orange ajung la coafor. Una blondă, una roșcată. Orange a lansat și o altă reclamă, curcubeul.
  • Răzbunarea Rom. Ideile românilor au fost luate de alții: oina a ajuns baseball, Dracula face bani pentru Hollywood. Soluția Rom: biscuiții, ideea englezilor, ajunge în ciocolata Rom.
  • Ford se poate parca și singură. Cel puțin așa ne arată reclama.
  • UEFA spune NU rasismului, într-o campanie cu mari nume ale fotbalului. Pe TV a intrat o variantă scurtă. Vă prezentăm, în continuare, varianta completă, cu Lionel Messi, Eric Abidal, Carlos Puyol și Ribery.
  • Nasule, am nevoie de tine să respiri!” strigă o gură într-un spot animat. Un schimb de replici între nas și gură în reclama Vibrocil.
  • “Credem că bucuriile sunt la fel de valoroase indiferent de cât alegi să investești în ele”. Este concluzia Volksbank după jumătate de minut de exemple aspiraționale, menite să promoveze Creditul cu economii.
  • Fashion Days vine cu prima reclamă pe TV.

IATĂ RECLAMELE:

Cosmote cu Oana Pellea

Cosmote: Marile descoperiri au început cu lucruri simple

Răzbunarea Rom

Mogăldețele Orange, la coafor

Ești la Orange, ești pe net

UEFA. Spune NU rasismului, spotul lung (pe TV a intrat o variantă mult mai scurtă):

Vibrocil: un schimb de replici între nas și gură

Ford Focus se parchează singur

Volksbank: nu contează cât investești

Fashion Days, prima reclamă pe TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu