Skip to main content

VIDEO. Ștefan Stan e Killer Karaoke. Jocurile minții la National Geographic

 

Stefan Stan - Killer Karaoke

Publicitate

PREMIERE DE WEEKEND. Weekendul și începutul săptămânii viitoare aduce câteva noutăți pe posturile TV. Câteva dintre ele:

  • Prima TV programează, diseară, premiera emisiunii Killer Karaoke, găzduită de Ștefan Stan, câștigătorul de la Vocea României. Concurenții vor încerca să cânte, în timp ce vor fi supuși unor probe care să le distragă atenția. Emisiunea va fi difuzată de la ora 20.30.
  • National Geographic lansează un sezon nou al documentarului Jocurile minții. Premiera va fi duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00. De la percepția vizuală la sunet, creativitate, tendința de a minți, atractivitate și abilitatea de persuasiune, documentarul cercetează creierul uman utilizând un șir complex de experimente, iluzii optice, jocuri mentale și știință pură. Nu lipsesc demonstrații stradale, în mijlocul trecătorilor, și jocurile interactive.

Din episoade:

Focus Pocus – experimente de atenție
Ne te teme! – Cum se construiește sentimentul de frică
Puterea de convingere – cum sunt influențați oamenii în publicitate, marketing și nu numai.

  • Sâmbătă seara, Kanal D programează serialul Iffet (care era în program lunea). De luni, pe Kanal D intră Suleyman Magnificul.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Am urmarit Killer Karaoke. Deconectanta si nimerita pentru o seara de vineri.
    Pe Stefan Stan l-am apreciat intotdeauna ca artist. S-a dovedit a fi surprinzator de bun si ca prezentator, cu toate ca e o experienta noua pentru el. Mi-a placut mult. A reusit sa fie amuzant fara a apela la vulgaritati, asa cum, din pacate se intampla foarte des prin emisiunile de divertisment.

Trimite un comentariu