Skip to main content

VIDEO. Un necunoscut a dat buzna în direct la France 2 să vorbească despre Siria

 

France 2Un necunoscut a încercat să ia cuvântul, în direct, în platoul emisiunii sportive Stade 2, la postul France2. Omul a întrerupt emisiunea pentru câteva momente pentru că voia să alerteze oprinia publică cu privire la situaţia dramatică din Siria, scrie Ozap.com.

Publicitate

Incidentul s-a petrecut în momentul în care prezentatorul emisiunii, Laurent Luyat, dezbătea cu fotbalistul Emmanuel Petit necesitatea ca sportivii să militeze public pentru drepturile homosexualilor în Rusia, la Jocurile Olimpice care vor avea loc în 2014 la Sotchi.

Un om cu o pălărie a dat buzna în platou şi s-a aşezat lângă prezentator. Calm şi determinat, cu o foaia în mână care reprezenta steagul armatei libere siriene, el a încercat să alerteze opinia publică cu privire la situaţia actuală din Siria. “ La o distanţă de trei ore cu avionul de Paris se întâmplă un masacru, un genocid”, a avut necunoscutul timp să spună în direct.

“Ce se întâmplă”, a întrebat Laurent Luyat. “Nu te auzim, domnule”, a încercat prezentatorul să-l descurajeze pe necunoscut. Apoi i-a spus “Nu puteţi să puneţi stăpânire pe emisie chiar dacă aveţi motive întemeiate”.

Pentru a cîştiga timp şi a clarifica situaţia, prezentatorul a decis să difuzeze un reportaj. După ce au rulat imaginile video individul nu a mai apărut în platou.


Incident sur le plateau de "Stade 2" de puremedias

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus