Skip to main content

Vocea României revine din 28 septembrie. Show-ul se mută sâmbăta

 

vocea romaniei 2

Publicitate

Vocea României revine din 28 septembrie în gria Pro TV. Show-ul a fost mutat sâmbăta, după ce în ultimele două sezoane emisiunea era difuzată marțea. Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu pornesc din nou în căutarea celei mai bune voci din țară.

Paginademedia.ro a anunțat la sțâșitul lunii august modificările din grila de toamnă a Pro TV.Tronsonul de marți seară va fi ocupat de MasterChef - Proba celebrității.

“În sezonul al treilea vreau să văd personalitate și mult curaj în abordarea pieselor. De asemenea, aș vrea să văd mai multă dorință de a câștiga pentru că de multe ori ne trezim în fața unor concurenți care nu au această miză” , a declarat Loredana.

Vocea României va concura în acest sezon cu Te cunosc de undeva, emisiune de pe Antena 1, și va scăpa astfel de Suleyman Magnificul, serialul de forță de pe Kanal D.

În sezonul trecut, serialul Suleyman Magnificul, de pe Kanal D, i-a dat bătăi de cap Pro-ului. Vocea a fost depășită de Suleyman în mai multe ediții, după cum paginademedia.ro a scris AICI și AICI.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu