Skip to main content

1 Octombrie. Mihai Gadea susţine că nu i-a jignit pe protestatari

 

mihai gadea bunaDREPT LA REPLICĂ. "Oricine a vizionat cu bunăcredinţă emisiunea Sinteza Zilei din data de 23 septembrie, ar fi constatat că referirile la urină şi ketamină erau citate din frazele unui anumit participant la protestele din Piaţa Universităţii şi care bineînţeles îl vizau doar pe el şi pe cei care îi împărtăşesc convingerile şi gusturile", se arată în comunicatul trimis de jurnalistul Mihai Gadea (Antena 3) ca replică la un articol publicat de HotNews.ro. Titlul materialului era: "Mihai Gadea, jigniri şi ameninţări către protestatarii din Piaţa Universităţii: Ketamină voastră, urină prietenei, a prietenului, vă împiedică să înţelegeţi. Sunteţi sclavii lui Băsescu./ Plus: Nu-i iritaţi pe oamenii care iubesc postul acesta de televiziune, nu ştii de unde te lovest".

Drept la replică. Mihai Gadea susţine că nu a jignit protestatarii


VOCILE UNOR PERSOANLITĂŢI CULTURALE, LA RADIO ROMÂNIA. Vocile unor personalităţi ale culturii române, precum Nicolae Iorga, Tudor Arghezi, Lucian Blaga şi George Călinescu, vor putea fi ascultate în cadrul noului program "Ascultă Vocea", difuzat din 1 octombrie la Radio România, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat, din 1928, Radio România adăposteşte un tezaur, o comoară fără de care istoria modernă ar fi mult mai săracă.
Primele voci selectate care se vor auzi pe toate posturile Radio România din ţară şi la Chişinău sunt Ion Minulescu, Constantin Tănase, Nicolae Iorga, Tudor Arghezi, Lucian Blaga şi George Călinescu.
Vocile lui Nicolae Iorga şi Lucian Blaga pot fi ascultate din 1 octombrie la Radio România


AXN WHITE ŞI AXN BLACK SE LANSEAZĂ AZI. Sony Pictures Television Networks vrea să se dezvolte în audiovizualul românesc, prin lansarea, pe 1 octombrie, a două noi televiziuni - AXN White şi AXN Black -, care vor fi complementare principalului post al companiei, AXN, dar şi prin extinderea serviciului video on-demand AXN Now, scrie Mediafax.

De astăzi, SPT Networks va fi prezent pe piaţa locală a audiovizualului prin AXN (televiziune tematică de filme), AXN White şi AXN Black (televiziuni care se lansează în România chiar pe 1 octombrie, fiind rebrand-uite din AXN Crime şi AXN Sci-Fi), AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor), AXN Player (player online) şi AXN Now (serviciul video on-demand).
Sony vrea să se dezvolte în România prin lansarea AXN White, AXN Black şi extinderea AXN Now


FOTOGRAF SIRIAN, UCIS ÎN BOMBARDAMENT. Un fotograf sirian, care colabora cu Agenţia France-Presse, a fost ucis într-un bombardament în oraşul Deir Ezzor, a anunţat duminică unul dintre colegii săi, scrie Mediafax. Mourhaf al-Modahi, căruia i se mai spunea şi Abou Chouja, a fost ucis sâmbătă, în luptele dintre rebelii sirieni şi trupele loiale preşedintelui Bashar al-Assad.
Un fotograf sirian, colaborator al Agenţiei France-Presse, ucis într-un bombardament


CHELTUIELILE GLOBALE CU PUBLICITATE SE STABILIZEAZĂ. Cheltuielile cu publicitatea la nivel global vor creşte cu 3,5% în acest an, chiar şi în absenţa unor evenimente mari de genul Jocurilor Olimpice şi alegerilor prezidenţiale din SUA, semn că piaţa se stabilizeaza, arată un studiu publicat luni de firma ZenithOptimedia, citat de DailyBusiness.ro.

În plus, ZenithOptimedia a precizat că prognoza sa de creştere este nemodificată comparativ cu estimările din luna iunie, fiind pentru prima dată după 2012 când nu şi-a revizuit în jos estimările.
Zenith: Ritmul de creştere a cheltuielilor globale cu publicitatea se va stabiliza în 2013


APPLE ŞI GOOGLE, CELE MAI CUNOSCUTE BRANDURI. Apple şi Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansând Coca-Cola, care a pierdut pentru prima dată în ultimii 13 ani primul loc în topul celor mai cunoscute mărci, potrivit unui raport prezentat luni de Interbrand (companie din grupul Omnicom), citat de Wall-Street.ro.
Apple a urcat pe primul loc în acest an, cu o valoare a brandului estimată la 98,3 miliarde de dolari, în creştere cu 28% faţă de anul trecut.
Pe locul secund se găseşte Google, marca evaluată la 93,3 miliarde de dolari, cu 34% mai mult decât în 2012.
Apple şi Google sunt peste Coca-Cola: au devenit cele mai cunoscute branduri din lume

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreea andreea
    suntem platiti sa-ti salvam si tie tara, nerodule?
  • Maximus Maximus
    who the fuck are you? Ne-am dat naibi cu limba engleza...
  • Maximus Maximus
    Prietene esti penibil, cu Q de la IQ pe minus. Las-o jos ca macane.
  • luci luci
    who the fuck e mihai gadea ?
  • DAN DAN
    Siiigur ca da, voi, astia care amusinati numai dosu' ...trustului, le aveti cu "ai chiu-ul"... : alessssandra ssssstoicescul, Chiu Megăzin, "chi end ei".... Unii nu v-aţi trezit nici acum ? Ridicolilor !
  • nadia nitov nadia nitov
    uite, ca eu m-am dus sa strig pentru ca sunt desteapta si am inteles ca nu darami 4 munti, 16 localitati si faci un lac cu cianuri mai mare decat lacul vidraru pentru cateva sute de mineri care nu s-au calificat in nimic timp de 17 ani! se vede ca unii isi fac cultura generala la televizor. si gadea, platitul sa minta, ne-a jignit! nu mai poti avea atitudine ca vine neica gadea si te face cum e el: nemernic! de atatia bani sa aiba gadea parte, de acum inainte pana crapa, de cati am luat eu mergand sa protestez contra proiectului mortii!
  • mad79 mad79
    pune mana pe niste carti de manipulare si "stergere"a personalitatii,aplicate cu success,de KGB,intre anii 60-90,si dupa de noua oranduire din Rusia si vezi,daca recunosti stilul A3!
  • cristi cristi
    Ce jigniri?? .Aia sunt plătiți ca sa strige.
  • didi didi
    gadea e un lingau coprofag si atat. ce nu corespunde convinderilor lui e gresit. eu ma bucur ca am scos antenele din progremele teve, la fel cum scosesem inainte oteve. dar tot ma crucesc cand citesc pe internet ce grozavii se mai petrec pe acolo cu gadea, badea si cine o mai fi lucrator la ei...
  • iulia iulia
    Esti foarte culta mariana. Ai facut scoala cu femeia de serviciu? Daca nu ai IQ-ul destul de mare sa vezi ce a spus omul, macar nu mai incerca sa induci si pe altii in eroare.
  • mariana mariana
    pastore esti un mincinos si o jigodie de cea mai joasa speta, cum poti minti cu atita nerusinare cu pastorul gidea nu ai amenitat in direct acei oameni care protesteaza in Piata Uniersitatii? esti o jigodie ordinara la fel ca si stapinul tau securistul varan felix, deci tu si celalant smardoi imputit sunteti jigodiile acestei tari. hai sictir pastore.
  • ana ana
    Daca ati vazut filmuletul in care predica si felul cum vorbeste acum la TV nici o diferenta.Aceesi intonatie,aceeasi inflexiune a vocii si aceleasi buze tuguiate. El predicator, cei ce-l urmaresc enoriasi indoctrinati.El a devenit (in mintea lui datorita "uriasei"audiente concretizata in multi supusi) un zeu ce nu trebuie suparat ca ne pedepseste si va fi vai si amar de noi.Nu-l trezeste nimeni la realitate pe acest "trimis" ca deja s-a umplut de ridicol?
  • Jix Jix
    Daca mihai a jignit protestatarii, bine a facut pt ca acestia merita din plin. Ei sunt platiti sa strige ce li se cere!
  • CIUVICA CIUVICA
    Domnul Gadea se invarte periculos in preajma Codului Penal. Apropos de lovituri periculoase. Dar asta a ajuns televiziunea news proclamata quality.

    Niste smardoi in prime-time.

Trimite un comentariu

sus