Skip to main content

15 Octombrie. Roşia Montană, sute de mii de menţionări pe online. Google va folosi numele şi fotografiile utilizatorilor în scopuri comerciale

 

google-bloombiz

Publicitate

GOOGLE ÎŞI SCHIMBĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE. Gigantul de internet american Google plănuieşte ca, de la 11 noiembrie, să folosească datele personale ale utilizatorilor săi în scopuri comerciale, scrie Mediafax, care citează dailymail.co.uk.

Conform sursei citate, Google va folosi numele şi fotografiile internauţilor şi comentariile făcute de aceştia la anumite produse în scopuri publicitare şi comerciale.


De asemenea, comentariile utilizatorilor privind restaurantele, magazinele şi produsele, dar şi muzica şi alt tip de conţinut cumpărat de la retailerul online Google Play vor putea să fie folosite în reclamele care le sunt prezentate prietenilor sau persoanelor cu care userii sunt în legătură, atunci când aceştia caută pe Google diverse lucruri.
GOOGLE va folosi numele şi fotografiile utilizatorilor în scopuri comerciale


SUBIECTUL ROŞIA MONTANĂ ÎN ONLINE. Roşia Montană reprezintă un subiect de interes pentru românii, “înroşind” online-ul românesc şi repartizându-l în două tabere: pro şi contra proiectului de exploatare minieră.
Astfel, între 20 august şi 13 octombrie, numărul apariţiilor este de aproximativ 213.000, ceea ce înseamnă mai mult de 50 de zile de discuţii în mediul online, dar şi de proteste în stradă. Impresiile estimate ale subiectului Roşia Montană au fost 281 milioane, noteazムWall-Street.ro şi DailyBusiness.ro, care citeazムo monitorizare realizată de ZelistMonitor.
Cele mai multe discuţii au avut loc pe Facebook, atât pe paginile publice, cât şi în discuţiile publice de pe profile personale. În perioada monitorizată (20 aug-13 oct), Facebook a înregistrat 117.000 de apariţii, cu un viewership estimat la 144 milioane impresii, adică 63% din totalul discuţiilor din online despre subiect.


MARICEL PĂCURARU, AUDIAT LA DNA ÎN DOSARUL REALITATEA. Omul de afaceri Maricel Păcuraru a fost adus la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), ieri seară, pentru a fi audiat în dosarul în care anchetatorii au început deja urmărirea penală faţă de nouă persoane, între care fratele şi o apropiată a lui Elan Schwartzenberg, relatează Medaifax.

"Nu are nicio legătură cu Codruţ Marta. Va organiza, probabil, o conferinţă de presă în care va da detalii", a spus avocatul Aurel Ciobanu.
Întrebat de reporterul Mediafax dacă împotriva lui Păcuraru a fost luată vreo măsură preventivă, apărătorul omului de afaceri a spus că nu.
Maricel Păcuraru, adus la DNA, pentru a fi audiat în dosarul "Realitatea Media"


CURSURI PENTRU STUDENŢI DE LA GOOGLE ROMÂNIA. Google a anunţat, ieri, că încep înscrierile în programul Online Marketing Academy (OMA), lansat în colaborare cu universităţi din nouă oraşe din România - Bucureşti, Iaşi, Cluj, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Oradea, Timişoara şi Craiova -, scrie Mediafax.

Programul se adresează studenţilor care doresc să-şi dezvolte cunoştinţele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialişti Google şi traineri certificaţi. La finalul cursurilor, fiecare student va primi din partea Google România o diplomă de participare la programul Online Marketing Academy, iar cei interesaţi de o carieră în mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul al II-lea.
Google România lansează un program pentru studenţi


FLORICELE DE PORUMB, ANTIDOTUL PENTRU RECLAMELE DE LA CINEMA. Persoanele care mănâncă floricele de porumb în sălile de cinematograf sunt imune la reclamele proiectate înainte de difuzarea filmelor, scrie Evenimentul zilei, care citează un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din oraşul german Koln.

Experţii susţin că mestecatul face ca publicitatea difuzată înaintea filmelor să devină ineficientă.

Creatorii de reclame reuşesc să "imprime" numele unor mărci în creierele spectatorilor deorece buzele şi limba privitorului simulează în mod automat, instinctiv, pronunţia noului nume - al mărcii respective - atunci când acesta este auzit pentru prima dată. De fiecare dată când acel nume este reauzit, gura persoanei în cauză practică pronunţia acestuia.

Autorii studiului, publicat în Journal of Consumer Psychology, sunt de părere că acest "discurs interior" poate fi perturbat de masticaţie, un proces care face ca efectul repetiţiei să devină ineficient.
Floricele de porumb, ANTIDOTUL ideal pentru RECLAMELE rulate la CINEMA


DISNEY PREGĂTEŞTE NOUL STAR WARS. Studiourile Disney lucrează la foc continuu la producţia noului episod din celebra saga Star Wars, scrie DailyBusines.ro. Filmul, intitulat Rebels, ce urmează a fi lansat cel mai probabil în 2014, va aduce câteva personaje noi. Star Wars Rebels va aduce un upgrade major şi în ceea ce priveşte "tehnica militară".

Noua serie pregătită de studiourile Disney îi va readuce în prim plan pe aproape toţi protagoniştii seriilor precedente. Luke Skywalker, Han Solo şi Prinţesa Leia a€“u roluri ce urmează să fie interpretate de aceiaşi actori Mark Hamill, Harrison Ford şi Carrie Fisher. Noua serie va avea şi un nou personaj, The Inquisitor, locotenentul lui Darth Vader, care va primi misiunea de a vâna cavalerii Jedi.
Disney pregăteşte noul Star Wars Rebels. Vezi cine este noul personaj


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus