Skip to main content

8 Octombrie. Dan Diaconescu a depus plângere penală împotriva unor actuali şi foşti membri ai CNA

 

Sursa foto: Ecaterina Marinescu
Sursa foto: Ecaterina Marinescu

Publicitate

A CURS CU PLÂNGERI PENALE. Dan Diaconescu a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva unor actuali şi foşti membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), privind deciziile luate de instituţie de înjumătăţire a licenţei audiovizuale, în 2012, respectiv de retragere a licenţei audiovizuale, în 2013, scrie Mediafax.

Plângerea, depusă în luna mai de Dan Diaconescu, este instrumentată de poliţiştii Secţiei 17, care verifică reclamaţiile omului de afaceri sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5. Anchetatorii au început să îi cheme, pe rând, la audieri, pe cei 15 actuali şi foşti reprezentanţi ai CNA, nominalizaţi în reclamaţia lui Dan Diaconescu.
Dan Diaconescu a depus plângere penală împotriva unor actuali şi foşti membri ai CNA


DISTINCȚIE. Felix Tătaru, Senior Vice President IAA Global, a primit distincția de IAA Champion pentru „leadership, viziune, devotamentul pentru excelență în comunicare și contribuția la dezvoltarea International Advertising Association”, potrivit Forbes România. Distincția i-a fost înmânată la Londra, de Faris Abouhamad, Chairman și Președinte Global IAA în cadrul Galei Aniversare a 75 de ani de la înființarea International Advertising Association.
Felix Tătaru a fost premiat pentru contribuția sa la dezvoltarea publicității mondiale


LITIGIU. Marca Ciao este de mai multi ani motiv de disputa intre revista cu acest nume si o firma care detine site-ul ciao.ro, scrie DailyBusiness.ro.

Revista Ciao SRL si directorul general al acesteia Radu Budeanu au obținut o primă victorie când Tribunalul București a decis că firma Macro Development SRL a încălcat dreptul revistei de folosire exclusivă a mărcii "Ciao".

Numele de domeniu ciao.ro a fost înregistrat în 2001 și a fost folosit inițial pentru un videochat, apoi ca un site de matrimoniale, iar apoi ca un portal de informații. În 2007, firma Macro Development a cumpărat numele de domeniu și a început să îl folosească pentru „revista on-line de vedete”.
Razboi pentru brandul Ciao: Revista castiga o lupta cu site-ul


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ..noi !...noi il bagam in seama..., 1,3 mil de romani, romani cu r maic, ca sa nu facem diferenta de cei neinformati. romani , nu va mai alegeti conducatori care nu isi iubesc tara ! ( Tutea.) DD a arata asta pana acum, altfel..putea pleca ..sau nu se mai complica...Think !

Trimite un comentariu