Skip to main content

Adrian Ursu, numit director editorial la Intact Media Group

 

adrian ursu

Publicitate

Jurnalistul Adrian Ursu a fost numit director editorial al Intact Media Group,funcţie din care coordona politica editorială a instituţiilor media din grupul Intact şi va integra proiectele jurnalistice ale grupului atât în print, cât şi în televiziune, radio şi online, se arată într-un comunicat al companiei.

Adrian Ursu: “Suntem un grup media puternic, iar puterea noastră stă în valoarea conţinutului pe care îl oferim publicului şi în calitatea şi numărul mare de cititori, telespectatori şi ascultători fideli. Mă bucur să am un rol privilegiat, acela de a răspunde aşteptărilor unui public exigent, pe care îl respect foarte mult.”

Adrian Ursu are o experienţă de 14 ani în presa scrisă şi 7 ani în televiziune în România, de-a lungul carierei sale fiind ziarist de investigaţie, corespondent de război, analist politic şi ocupând mai multe funcţii de management în companii media, precum Intact Media Group, TVR, Adevărul, Cotidianul sau Gândul.

În 2011 s-a alăturat trustului Intact ca invitat permanent al emisiunii "Exces de putere cu Oana Stancu" şi realizator al emisiunii “Secvenţial”, difuzate la Antena 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zamfirescu Zamfirescu
    PRIETEN CU DIVERSIUNEA MICROFOANELOR.... ,
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Evident. Jurnalisti pot fi numiti doar cei din galeria Pora-Prisacariu-Mircea Marean-Turturica-Turcescu. Cu ei incepe si se termina jurnalismul.
  • marian marian
    @george: asa scrie in comunicatul de presa :-Intact Media Group !
  • soparla monitor soparla monitor
    niste corectii: ursu nu mai poate fi considerat jurnalist de multa vreme. cam de cand si-a asociat numele cu primul grup media din Romania care a infiintata o divizie de santaj media. daca lucrezi la Intact te descalifici professional, iar multa lume asciaza ce se intampla aclo cu defunctul OTV. eu am avut mereu curiozitatea cum reuses baieti din astia din presa scrisa sa sara in televiziune pe functii de realizator...majoritatea celor care apar pe sticla fac ucenicie cel putin 5 ani. ma intreb cum se simte dl, Ursu fata de colegi stiind ca nu stie aproape nimic despre ce inseamna productia tv, dar are salariul de 20 de ori mai mare? si tragic e ca asta se intapla in mai toate statiile tv.
  • gicu gicu
    poate isi repara si el dintii aia din fata acum... ca sa nu il mai zgarie pe shefu'.. :D
  • george george
    Intact Media Group nu mai exista. acum se numeste Global Media Solutions.
  • Observator Observator
    Poate rezolva si salariile neplatite de 4 luni la Jurnalul National!

Trimite un comentariu

sus