Skip to main content

Andrei Zaharescu, din purtător de cuvânt al Guvernului, consul în Africa de Sud

 

Andrei Zaharescu si noul purtator de cuvant al GuvernuluiAndrei Zaharescu a fost trecut din postul de purtător de cuvânt al Guvernului în cea de consul general la Cape Town (Africa de Sud), au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Publicitate

Activitatea de comunicare a Guvernului va fi coordonată în perioada următoare de către Mirel Palada, consilier al premierului pe probleme de strategii guvernamentale.

Numirea în funcţie a lui Andrei Zaharescu a fost aprobată prin hotărâre de guvern în şedinţa de astăzi, mai scrie Mediafax.

Ulterior, prim-ministrul Victor Ponta a confirmat informaţia. Acesta a declarat că activitatea de comunicare va fi coordonată de Mirel Palada.

Andrei Zaharescu a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului în luna mai a anului trecut, imediat după instalarea Guvernului USL.

Anterior, Zaharescu a lucrat ca prezentator al ştirilor din emisiunea "Observator" de la Antena 1, după ce anterior lucrase la mai multe posturi de televiziune.

Cine este noul comunicator-şef al Guvernului

  • Mirel Palada a fost numit luna trecută de premierul Victor Ponta consilier de stat pentru strategii guvernamentale.
  • Mirel Palada este din 2006 partener şi director general la CCSB (Compania de Cercetare Sociologică şi Branding), institut de sondare a opiniei publice implicat anul acesta într-un scandal, după ce Mihai Motoc, fost asociat şi consilier al lui Dan Voiculescu, a susţinut public că fondatorul PC i-a cerut în repetate rânduri măsluirea sondajelor, dar şi a exit-poll-urilor de la alegerile prezidenţiale din 2009. La rândul său, Palada a explicat că răfuiala lui Motoc cu Voiculescu este una personală şi nu implică CCSB.
  • Potrivit datelor din CV, Mirel Palada lucrează ca sociolog din 1998 şi a trecut pe la INSOMAR, Media Pro Grup, Institutul PRO, Population services International, Centrul Naţional Media şi CCSB.
  • Din 2009 este doctorand la SNSPA, unde predă din 2000.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriela Gabriela
    Nu inteleg ce pregatire speciala are domnul Zaharescu de il recomanda pentru asa un post! Ce experienta economica a capatat Andrei Zaharescu in acesti ani? Sunt altii, mult mai buni ca el dar care nu au relatii......pacat ca domnul Ponta procedeaza ca cei dinaintea lui......
  • parerea mea parerea mea
    trecand peste aspectele de legalitate si moralitate, ca fenomen media constatatm ca un lingusitor a lui felix a fost schimbat cu un producator de sondaje al aceluiasi Felix. Probabil ca de acum inainte Ponta va sta mult mai bine in anchetele sociologice:))
  • CTP CTP
    @gicu: Perfect spus! Felicitari!
  • vai de noi vai de noi
    mi-e sila cand vad cati incompetenti sunt ridicati la rang de mari oameni de stat ai acestui amarat de popor.imi aduc aminte ca Zaharescu a fost dat afara de la PRO pt niste magarii cu spagi....remember..
  • gicu gicu
    cu exceptia (primordiala) ca in sua intai isi fac datoria fata de stat si apoi se asteapta eventual la rasplata. la noi exact invers, intai rasplata ca apoi sa ne dam seama ca am pus niste sinecuristi, vezi marga la externe/icr, vezi sirul de plagiatori si analfabeti de la ministerul invatamantului, vezi contabilul de la sanatate, etc
  • mile mile
    si in sua e la fel
  • adi adi
    Asta e politica!Sunt rasplatiti prietenii.Ce mai conteaza competente,pricepere,experienta etc.

Trimite un comentariu

sus