Skip to main content

Antena Group se delimitează de afirmaţiile lui Bendeac: “a creat conflicte cu valorile şi simbolurile culturale”, precum Arşinel şi Patriarhul Daniel

 

captura icomedy

Publicitate

Antena Group reacţionează la mesajul lui Mihai Bendeac. “Antena Group se delimiteaza de afirmatiile publice facute de Mihai Bendeac, considerand ca acestea sunt opinii personale, care nu au niciun fel de legatura cu prevederile din contractul semnat cu compania noastra”, arată Antena Group într-un comunicat.

Din document:

"Realizatorul Mihai Bendeac a ales ca, in numele libertatii de exprimare si folosindu-se de statutul uneia dintre cele mai puternice statii TV din Romania, sa creeze conflicte de natura personala cu valorile si simbolurile culturale ale Romaniei (vezi cazul actorului Alexandru Arsinel), precum si cu valorile spirituale ale Romaniei (vezi cazul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel).

Aceste decizii unilaterale au fost de natura a afecta prestigiul acestor valori, pe care Antena 1 le respecta intru totul, precum si imaginea statiei noastre, construita in cei 20 de ani de activitate.

Atata vreme cat propunerile de continut emise de Mihai Bendeac pentru emisiunea iComedy sunt conflictuale, defaimatoare, triviale, denigratoare sau aduc atingere valorilor publice, consideram ca aceasta “atitudine artistica” incalca flagrant obligatiile contractuale si editoriale asumate de acesta inca de la inceputul proiectului.

Reamintim că Mihai Bendeac a afirmat, într-o postare pe Facebook, că nu i s-a interzis invitarea lui Radu Banciu, în emisiunea iComedy. Totodată, Bendeac a menţionat că i-a fost interzisă o parodie “Mircea Badea vs. Radu Banciu” şi că I s-a dat o listă cu personalităţi ale căror nume nu trebuie pronunţate pe post, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Comunicatul Antena Group integral:

"Antena Group se delimiteaza de afirmatiile publice facute de Mihai Bendeac, considerand ca acestea sunt opinii personale, care nu au niciun fel de legatura cu prevederile din contractul semnat cu compania noastra.

Obligatiile contractuale ale lui Mihai Bendeac sunt acelea de a realiza un program de divertisment de tip comedy-show, adaptat specificului unei statii generaliste de televiziune, a carei misiune este de a produce si difuza divertisment pentru intreaga familie.

Realizatorul Mihai Bendeac a ales ca, in numele libertatii de exprimare si folosindu-se de statutul uneia dintre cele mai puternice statii TV din Romania, sa creeze conflicte de natura personala cu valorile si simbolurile culturale ale Romaniei (vezi cazul actorului Alexandru Arsinel), precum si cu valorile spirituale ale Romaniei (vezi cazul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel). Aceste decizii unilaterale au fost de natura a afecta prestigiul acestor valori, pe care Antena 1 le respecta intru totul, precum si imaginea statiei noastre, construita in cei 20 de ani de activitate.

Intelegem ca, pentru Mihai Bendeac, conflictele personale reprezinta un scop in sine, fapt demonstrat si de alegatiile comunicate public pe pagina sa de socializare, invocand mize personale in numele libertatii de exprimare.

Atata vreme cat propunerile de continut emise de Mihai Bendeac pentru emisiunea iComedy sunt conflictuale, defaimatoare, triviale, denigratoare sau aduc atingere valorilor publice, consideram ca aceasta “atitudine artisticaincalca flagrant obligatiile contractuale si editoriale asumate de acesta inca de la inceputul proiectului.

Antena 1 sustine continuarea proiectului iComedy atat timp cat continutul emisiunii va fi creat pentru telespectatorii postului si nu pentru rafuieli personale ale realizatorului acesteia."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luna luna
    Mda....halal valori ..Arsinel,Daniel.....Bendeac nu a mai fost bun ptr. Antene ca deh,va spune adevarul in fata!De oameni cu caracter avem nevoie ,nu de pupincuristi ca Badea.Rusine,Antena!
  • Rau_andrei Rau_andrei
    Alexandru Arsinel e o valoare a cinematografiei romanesti printre ca Dem Radulescu,Toma Caragiu,Jean Constantin,Pui Calinescu, dumnezeui sa-i odihneasca in pace.Arsinel ajucat in "adoua cadere a Constantinopolului","Miss litoral", in preuna cu Jean Constantin,Dem radulescu,in "Sexy Harem Ada-Kaleh" (2001).Pentru mai multe detalii poti gasi pe link-ul http://www.imdb.com/name/nm0037567/?ref_=fn_al_nm_1.intra si uita-te la fiecare film in ce distribuitie a jucat si inca cu ce mari actori.De bendeac ce poti sa spui?in ce filme a jucat,in ce piese de teatrua jucat? In putine filme si mai ales ca figurant aparind cu catesa cuvinte maxin cateva secunde.lista o gasesti in acest link http://www.imdb.com/name/nm1794507/?ref_=fn_al_nm_1,daca esti interesat.Iar in legatura cu transplantul de rinichi(magaria pe care o numesti tu),ii foate greu sa gasesti un rinichi disponibil de la vreo persoana compatibila si mai ales ca acel rinichi sa fie primit de organism.Transplantul lui arsinel nu a fost magarie ce corect di toate punctele de vedere.Daca ai citit in presa scrisa (ziare) tv, radio care au truncheat informatia ,data pe bucati pentru a duce publicul ineroare si mai ales la formarea unie opinii gresite.Ia si cauta informatii depre transplanturi cum sa fac si apoi adu idei ca persoana ar fi facut vre-o magarie.Si uitata-te la filmele din lista de filme postat de mine in link-ul de mai sus si nu vei regreta simai ales poate ca iti vei schimba opinia intr-una corecta.
  • Rau_andrei Rau_andrei
    O fi asa cum spui tu,dar in majaoritatea emisiunilor e cum spune Ana referitor la "Acces direct" si Capatos.Mie unul nici nu-mi vine sa ma uit.Sar pest emisiunile acestea de doua parale.
  • Horia Horia
    Mi-a placut asta, bine spus.
  • irina irina
    Vad aici doar o enumerare de gunoaie umane: bendeac, badea, arsinel preafericitul si ala de la b1. Razboi intre nulitati.
  • DORINA DORINA
    Alo, alo, Antena 1,2, 3 etc. vedeti ca Mihaita "Calaul" Gadea l-a decapitat pe Andrei Plesu acum cateva zile la "Sinteza zilei". Andrei Plesu nu e pe lista aia a voastra sau nu face parte din cultura romana ? Este adevarat, Alexandru "Rinichi furat" Arsinel este monumental pentru cultura noastra !? Spune niste bancuri...Sa va fie rusine, Antenelor. V-ati discreditat definitiv !!!
  • Florentin Florentin
    „Aceste decizii unilaterale au fost de natura a afecta prestigiul acestor valori, pe care Antena 1 le respecta intru totul, precum si imaginea statiei noastre, construita in cei 20 de ani de activitate“. Zau? Dar cand oparita aia de Simona Gheorghe arata natiunii cerumenul din urechile unei jegoase, unde era prestigiul cu care va laudati bai, animalelor politice?
  • gabi gabi
    Bendeac este un actor foarte bun de comedie păcat ca s-a ajuns la aceasta situație.
  • doru68 doru68
    Cat timp a facut audiente bunicele BENDEAC a fost bun,acum insa cand se da la oamenii din trust care il ling pe VARAN,nu mai este bun.De ce nu au vazut de la inceput ce mizerii de emisiuni a facut BENDEAC numai cu vulgaritati si alte cele?Dar acum ca sa luat de domnul MIRCEA BADEA care ii terfeleste cum vrea in emisiunea lui pe dusmanii domnului patron,nu mai este bun.Non valoare a fost si va ramane si BENDEAC dar si BADEA .Cel mai corect ar fi sa scape de amandoi.
  • alex_2 alex_2
    "Arsinel simbol cultural".... in ce hal am ajuns.
  • Gabriel Mascas Gabriel Mascas
    Confundati valoarea cu nonvaloarea ! cum un calugar puturos ca pf gunoi poate fi valoare nationala ???? este vreun Avram Iancu sau un lingator al dosurilor psd iste si lte culori ! jos cu gunoaiele si ineptii care manipuleaza Poporul Roman
  • Andrei Andrei
    Foarte bine spus!!!
  • didi didi
    mi-a placut :)))
  • Alin Ache Alin Ache
    Abia ai iesit de sub o piatra si crezi ca Bendea face emisiuni la Antena de ani buni? Ce incearca sa faca Bendeac e ca si cum Excrementul zilei ar scrie un articol frumos la adresa unui adversar politic de-al lui Base sau Udrea. Pur si simplu nu se face.
  • Mihai Dinvale Mihai Dinvale
    Comunicatul Antena Group nu are nici argumente, nici cauze, este "foarte" inutil. Despre ce valori spirituale poate fi vorba la un idiot care nu poate respecta propria casă, adică loc de muncă. Dacă ar avea cu ce, Bendeac ar trebui să se imagineze actor pe scena unui teatru de prestigiu, pe care să-l batjocorească, să-l dispreţuiască, apoi să pretindă un rol shkespearian!! Pe lângă faptul că prezumtivul invitat labeunist este de acelaşi nivel subliminar cu "marele" actor, aşadar nu ar trebui invitat pentru că nu poate spune nimic, insul capde... a jignit şi a adus cele mai josnice invective tuturor celor de la antene. Cât discernământ de bun simţ îi lipseşte lui bendeac?! Absolut tot-tot!! Niciun patron sănătos la cap nu l-ar mai ţine şi PLĂTI pe cretinelul cu pretenţii de actor! Ruşine Antena Group!

Trimite un comentariu

sus