Skip to main content

Antrenorul Stelei vrea eliminarea unui jurnalist GSP de la Digi Sport

 

590235-gsp-digital-2Laurențiu Reghecampf continuă războiul cu presa. „Nu cred că Digi Sport sau Digi în general ar trebui să accepte anumiți oameni”, a comentat antrenorul Stelei în direct la Digi Sport, precizând că „noi, Steaua și eu, am fost prezenți la orice activitate DigiSport”.

Publicitate

Reacția lui Reghecamppf vine după ce Andrei Vochin, redactor-șef adjunct la Gazeta Sporturilor, și-a exprimat un punct de vedere critic la adresa antrenorului Stelei.

Ce a spus Andrei Vochin la Radio GSP:

  • „Reghe ne arată tot mai mult că are doar un bun preparator fizic. Nu găsește soluții tactice. Are lacune mari și explicabile. Vine din Germania, unde pe vremea lui nu se punea accent pe tactică, în special la echipele mici unde a jucat. El a crescut în cultura nontacticizării.”
  • „Reghecampf nu mai are nici credibilitate în fața grupului. Când cei reprezentați de soția lui joacă, iar alții nu, apar probleme. Când era perceput ca un om corect, a avut rezultate. Tactic, Reghecampf nu arată că poate schimba multe, iar acum tinde să piardă și motivaționarea”.

Ce a comentat Reghecampf:

  • „Eu nu cred că Digi Sport sau Digi în general ar trebui să accepte anumiți oameni, care își duc anumite războaie prin intermediul lor. Atunci se va schimba foarte mult situația. Eu, cât sunt la Steaua, acest om și acest ziar nu vor mai intra niciodată.”
  • „El e controlat de altcineva, sau de alți oameni, el iese în pagină cu interesul altor oameni și încearcă să facă niște lucruri care nu-și au rostul. Nu cred că DigiSport trebuie să accepte aceste lucruri, pentru că noi, Steaua și eu, Laurențiu Reghecampf, am fost prezenți la orice activitate pe care DigiSport a avut-o cu noi”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Reghe a blatiot multe meciuri de cand e la Steaua.Multa lume stie.Fitzele celor de la Steaua sunt cam degeaba.In Romania sunt buni ca se bat cu Chiajna si Navodari dar in Europa sunt zero absolut.Nici gol nu dam.
  • Acest frustrat,Reghe, care nu stie sa traiasca succesul isi arata adevaratele limite.Cred insa,si mi-ar parea rau,ca si Vochin are un interes in aceasta poveste.Ceva e putret in acest scandal.Parca vad ca MM si-a bagat coada intr-un fel.

Trimite un comentariu