Skip to main content

Topul analiştilor şi analistelor. Chirieac şi Tatoiu, campioni la datul cu părerea

 
Topul analiştilor şi analistelor. Chirieac şi Tatoiu, campioni la datul cu părerea

monica tatoiu mediafax

Publicitate

Vlad Nistor (PNL), Gabriela Vrânceanu Firea (PSD) şi Alin Popoviciu (PDL) au fost abonaţii posturilor TV în luna septembrie, potrivit monitorizării MediaTRUST.

Remus Cernea este pe primul loc în ceea ce priveşte minutele petrecute la TV: 898 de minute. El este urmat de preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu cu 624 minute.

Clasamentul general al personalităţilor masculine este condus de Bogdan Chirieac, cu 34 de prezenţe, urmat de Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, cu 31 de apariţii.

Capturaţi ecranul complet 31.10.2013 141704.bmp

Împărţirea pe partide

  • PNL: În topul celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice, din punct de vedere al numărului de prezenţe înregistrate în studio, Vlad Nistor, membru PNL, este politicianul cu cele mai multe prezenţe (20). În perioada 1-30 septembrie 2013, din cadrul aceluiaşi partid, PNL, Victor Ciorbea şi Sorin Roşca Stănescu au avut 15, respectiv 14 apariţii.
  • PSD: Din partea Partidului Social Democrat, cel mai activ reprezentant este Gabriela Firea care a înregistrat 12 prezenţe în studiourile televiziunilor.
  • PDL: Alin Popoviciu este reprezentantul PDL-ului cu cele mai multe prezenţe în studio (12) în luna septembrie.
  • PPDD: Daniel Fenechiu şi Florin Condurăţeanu, din partea PPDD, au înregistrat fiecare câte 11 prezenţe în platourile televiziunilor.
  • PC: Sergiu Andon este cel mai activ reprezentant PC, înregistrând pe parcursul lunii septembrie 11 prezenţe.
  • PNŢCD: Aurelian Pavelescu, PNŢCD, este cel mai activ membru al partidului pe care îl reprezintă cu 10 prezenţe.
  • Reprezentantul Partidului Verde cu cele mai multe apariţii în platourile TV este Remus Cernea - 10 prezenţe.

Monica Tatoiu, regina apariţiilor pe TV. Gabriela Firea cea mai activă femeie politician

În topul general al personalităţilor feminine cu cele mai multe prezenţe în studio, primul loc îi revine Monicăi Tatoiu, cu 15 apariţii. Jurnalista Andreea Pora ocupă locul doi în clasament, la egalitate cu Gabriela Vrânceanu Firea, fiecare înregistrând câte 12 prezenţe.

Capturaţi ecranul complet 31.10.2013 141942.bmp

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele cinci posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna septembrie 2013.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    la noi analist e si maturatorul cu tarnul in mana de pe strada! :( intre un dat cu tarnul si un impins de tomberon iti spune el cum e mai bine sa faci ca sa reusesti in viata! :) si intre un salam cu paine si ceapa si un urinat in boscheti iti spune el si cum e cu igiena si hrana sanatoasa! :) de ce m-as mira ca tatoiu e a mai mare analista din amarata asta de tara care se uita in gura tuturor neavenitilor? de fapt, corect e nu analisti ci datatori cu parerea! suntem un neam care cel mai bine stie sa-si dea cu parerea! cu restul o ducem mai prost! :(
  • ionut ionut
    ati gresit la ciuvica eu il vad cam toata ziua si pe la romania tv
  • alex alex
    Citind aceste cifre sunt surprins.Jur ca pe unii dintre ei ii vad zilnic de mai multe ori in studiurile de televiziune.Spre exemplu M.Tatoiu.

Trimite un comentariu

sus