Skip to main content

Ce pune Pro TV la bătaie cu X Factor? Ultimul film al lui Arnold

 

Screen Shot 2013-10-03 at 15.36.39În bătălia audiențelor de duminică seara, Pro TV scoate cel mai recent film al lui Arnold Schwarzenegger, la concurență cu show-ul X Factor, de pe Antena 1.

Publicitate

Atât filmul lui Schwarzenegger, cât și show-ul muzical de la Antena 1 sunt difuzate duminică, de la ora 20.30.

Lansat în Statele Unite la începutul acestui an, filmul Ultima redută îl readuce pe Arnold Schwarzenegger pe ecrane, după zece ani, în primul său rol principal.

Despre Ultima redută

Filmul, lansat la începutul lui 2013 spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), șeriful care a hotărât că este timpul să renunțe la postul său din departamentul anti-drog al poliției din Los Angeles pentru a-și petrece ultimii ani înainte de pensionare în orașul natal. Soarta are insa alte planuri pentru Ray. Cortez (Eduardo Noriega), un dealer de droguri extrem de periculos, evadează în mod spectaculos chiar de sub ochii FBI-ului dintr-un convoi de deținuți și se îndreaptă spre Sommerton Junction, orașul aflat sub supravegherea lui Owens, pentru a trece granița în Mexic. Șeriful hotărăște să îl captureze pe infractor, dar se vede înconjurat de o echipă de politiști fără experiență. Situatia devine și mai complicată când Cortez ia un ostatic ca să-și asigure scăparea.

Nume celebre precum Forest Whitaker, câștigător al premiului Oscar, Luis Guzman, Jaimie Alexander și Eduardo Noriega completează distribuția “Ultima redută”.

"Film de actiune suta la suta, pelicula nu duce lipsa nici de umor savuros, de care este responsabil, in mare parte, binecunoscutul Johnny Knoxville, faimos datorita seriei “Jackass” difuzata la MTV", de arată într-un comunicat al ProTV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu