Skip to main content

Încep Top Chef și MasterChef. Ambele au un inamic comun: Suleyman

 

top Chef si Master ChefPREMIERE CULINARE. Săptămâna aceasta încep cele două emisiuni culinare, cea de la Antena 1 si cea de la Pro TV.

Publicitate

Antena 1 difuzează in această seară, de la 20:30, prima ediție a noului sezon din Top Chef. Iar MasterChef, emisiunea culinară de pe Pro TV, va debuta mâine, tot de la ora 20.30.

Principalul “inamic” al celor două emisiuni este Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii, serial de pe Kanal D, un lider de audiență pe zilele de difuzare. Postul deținut de trustul Dogan difuzează serialul turcesc în zilele de luni și marți, de la ora 20:00.

Paginademedia.ro vă prezintă, in continuare, cu cine se bat cele două show-uri culinare.

Top Chef, în competiție directă cu: Suleyman, Van Damme, Ingeri pierduți si Mi-s de la țară

 • Antena 1 difuzează în această seară, de la 20:30, prima ediție a noului sezon din TopChef. Emisiunea va fi în grilă în fiecare luni
 • Pro TV difuzează pe intervalul emisiunii Top Chef filmul de acțiune Jocul asasinilor, avându-l ca protagonist pe Jean-Claude Van Damme.
 • Kanal D îl aruncă in lupta audienței serialul de succes Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii, difuzat in intervalul 20:00 - 22:15.
 • Prima TV va concura postul Antena 1 cu emisiunea de divertisment Mi-s de la țară (20:30 -22:15), un sezon cu multe vedete: Andreea Marin, Mircea Radu, Mugur Mihăescu, Cătălin Botezatu, Iuliana Tudor, Dana Săvuică si Gelu Voicu.
 • Acasă TV intră in competiția audienței cu două seriale: Îngeri pierduți, o nouă telenovelă românească, și Furtuna din adâncuri.
 • TVR 1, Top Chef se intersectează cu jumătate din Telejurnal și cu emisiunile Dosar România ( 21:00 - 22:00) și Dispăruți fără urmă (22:00 - 22:30), o emisiune realizată cu sprijinul Poliţiei Române.

Din juriul emisiunii Top Chef fac parte chefii Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

In cadrul show-ului culinar de la Antena 1 vor fi invitate să deguste preparatele concurenților vedete precum Andreea Marin, Răzvan Simion și Ozana Barabancea.

MasterChef, bătaie cu Suleyman, Mireasă pentru fiul meu, Copiii spun lucruri trăsnite si Mondenii

 • Antena 1 va difuza, pe intervalul MasterChef, reality-show-ul Mireasă pentru fiul meu, emisiune prezentată de Mirela Boureanu Vaida.
 • Kanal D are programat si in ziua MasterChef serialul Suleyman Magnificul (20:00 - 22:15), un lider de audiență in zilele de difuzare.
 • Prima TV va incerca să țină piept programului culinar de pe Pro TV cu emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite (20:30 - 21:45) si serialul Mondenii (21:45 - 22:15).
 • TVR 1 intră in bătălia audienței cu jumătate din Telejurnal, emisiunile Clubul celor care muncesc (20:55 -21.00), Studio UCL (21:00 - 21:40) si 50 de minute din meciul Steaua - FC Basel, din Liga Campionilor, care se va incheia la ora 23:50.

Noul sezon MasterChef, care este unul dedicat celebrităților, va fi difuzat in fiecare zi de marți, pe Pro TV.

Master Chef - proba celebrității este varianta românească a formatului Celebrity Masterchef.

Concurenții acestei ediții sunt 15 vedete, printre care Adrian Daminescu, Carmen Șerban, Șerban Copoț de la Animal X, Don Baxter și fetele de la Cheeky Girls (din muzică), Jojo, Elena Lasconi (din televiziune), dar și fostele vedete Playboy Gina Pistol și Laura Cosoi.

Juriul este format din aceeasi chefii de până acum: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • slab episodul din top chef. dialoguri neconvingatoare, bucatari asa si asa. iar hadad ala n-a mai invatat o boaba de romana...
 • Iar vin repede cei de la Kanal D si dezvaluie cine a castigat Masterchef si Top Chef ca sa-si piarda lumea intteresul pentru ele si sa se uite doar la Suleyman.

Trimite un comentariu