Skip to main content

Încep Top Chef şi MasterChef. Ambele au un inamic comun: Suleyman

 

top Chef si Master ChefPREMIERE CULINARE. Săptămâna aceasta încep cele două emisiuni culinare, cea de la Antena 1 si cea de la Pro TV.

Publicitate

Antena 1 difuzează in această seară, de la 20:30, prima ediţie a noului sezon din Top Chef. Iar MasterChef, emisiunea culinară de pe Pro TV, va debuta mâine, tot de la ora 20.30.

Principalul “inamic” al celor două emisiuni este Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii, serial de pe Kanal D, un lider de audienţă pe zilele de difuzare. Postul deţinut de trustul Dogan difuzează serialul turcesc în zilele de luni şi marţi, de la ora 20:00.

Paginademedia.ro vă prezintă, in continuare, cu cine se bat cele două show-uri culinare.

Top Chef, în competiţie directă cu: Suleyman, Van Damme, Ingeri pierduţi si Mi-s de la ţară

  • Antena 1 difuzează în această seară, de la 20:30, prima ediţie a noului sezon din TopChef. Emisiunea va fi în grilă în fiecare luni
  • Pro TV difuzează pe intervalul emisiunii Top Chef filmul de acţiune Jocul asasinilor, avându-l ca protagonist pe Jean-Claude Van Damme.
  • Kanal D îl aruncă in lupta audienţei serialul de succes Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii, difuzat in intervalul 20:00 - 22:15.
  • Prima TV va concura postul Antena 1 cu emisiunea de divertisment Mi-s de la ţară (20:30 -22:15), un sezon cu multe vedete: Andreea Marin, Mircea Radu, Mugur Mihăescu, Cătălin Botezatu, Iuliana Tudor, Dana Săvuică si Gelu Voicu.
  • Acasă TV intră in competiţia audienţei cu două seriale: Îngeri pierduţi, o nouă telenovelă românească, şi Furtuna din adâncuri.
  • TVR 1, Top Chef se intersectează cu jumătate din Telejurnal şi cu emisiunile Dosar România ( 21:00 - 22:00) şi Dispăruţi fără urmă (22:00 - 22:30), o emisiune realizată cu sprijinul Poliţiei Române.

Din juriul emisiunii Top Chef fac parte chefii Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

In cadrul show-ului culinar de la Antena 1 vor fi invitate să deguste preparatele concurenţilor vedete precum Andreea Marin, Răzvan Simion şi Ozana Barabancea.

MasterChef, bătaie cu Suleyman, Mireasă pentru fiul meu, Copiii spun lucruri trăsnite si Mondenii

  • Antena 1 va difuza, pe intervalul MasterChef, reality-show-ul Mireasă pentru fiul meu, emisiune prezentată de Mirela Boureanu Vaida.
  • Kanal D are programat si in ziua MasterChef serialul Suleyman Magnificul (20:00 - 22:15), un lider de audienţă in zilele de difuzare.
  • Prima TV va incerca să ţină piept programului culinar de pe Pro TV cu emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite (20:30 - 21:45) si serialul Mondenii (21:45 - 22:15).
  • TVR 1 intră in bătălia audienţei cu jumătate din Telejurnal, emisiunile Clubul celor care muncesc (20:55 -21.00), Studio UCL (21:00 - 21:40) si 50 de minute din meciul Steaua - FC Basel, din Liga Campionilor, care se va incheia la ora 23:50.

Noul sezon MasterChef, care este unul dedicat celebrităţilor, va fi difuzat in fiecare zi de marţi, pe Pro TV.

Master Chef - proba celebrităţii este varianta românească a formatului Celebrity Masterchef.

Concurenţii acestei ediţii sunt 15 vedete, printre care Adrian Daminescu, Carmen Şerban, Şerban Copoţ de la Animal X, Don Baxter şi fetele de la Cheeky Girls (din muzică), Jojo, Elena Lasconi (din televiziune), dar şi fostele vedete Playboy Gina Pistol şi Laura Cosoi.

Juriul este format din aceeasi chefii de până acum: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    slab episodul din top chef. dialoguri neconvingatoare, bucatari asa si asa. iar hadad ala n-a mai invatat o boaba de romana...
  • Razvan Razvan
    Iar vin repede cei de la Kanal D si dezvaluie cine a castigat Masterchef si Top Chef ca sa-si piarda lumea intteresul pentru ele si sa se uite doar la Suleyman.

Trimite un comentariu

sus