Skip to main content

Maricel Păcuraru, Mircea Amariţei şi Sorin Barbu, urmăriţi penal în dosarul privind Realitatea Media

 

logo realitateaMaricel Păcuraru, Mirel Mircea Amariţei şi Sorin Ionuţ Barbu sunt urmăriţi penal, fiind acuzaţi că, în cadrul procedurii insolvenţei Realitatea Media, au antedatat contracte de cesiune, pentru a prejudicia societatea, scrie Mediafax, care citează un anunţ al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Publicitate

În acest dosar au mai fost puse sub învinuire alte nouă persoane, printre care fratele lui Elan Schwartzenberg şi soţia unuia dintre proprietarii Realitatea Media, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

"Din probele administrate până în prezent s-a stabilit că cei trei învinuiţi, în cadrul procedurii insolvenţei SC Realitatea Media, au derulat acţiuni infracţionale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectivă", se arată într-un comunicat de presă al DNA.

La instrumentarea acestui dosar procurorii au fost sprijiniţi de poliţişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română şi de jandarmi de la Brigada Specializată de Intervenţii, a precizat DNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • silviu silviu
    guse baga banii milogule
  • Pongpong Pongpong
    Banii nu au intrat din cauza de DaNA. Adică secretara nu mai baga bani. Echipa penală a pierdut controlul Realitatea Media SA.
    Gașca pacuraru-Gusa - secretara mai stau cât mai pot suge ceva din ceea ce a mai rămas, si reușesc cu ajutorul lingăilor sa mai iasă in piața.
    Dacă Ponta nu o Inchide pe 25 prin ordonanța se Inchide prin falimentul pe care i-l va cere ANAF. Sau prin NON finanțare. Băieții si fetele ce au vizitat si urmează sa viziteze DNA, nu vor da din puținul furat de la Realitatea, tot la Realitatea .
    Dar parca mai zilele trecute consultantulladetoatebun COZMIN Gusa prezenta prin presa lista celor care au furat de la realitatea. Uitase din lista pe asociatul sau pacuraru. Un amănunt. De ce nu se prezintă domnia sa la DNA sa facă un denunt....? Cu siguranță ii va fi de mareeeee folos.se reduce pedeapsa .
  • MOV MOV
    sa inteleg ca de asta nici nu au intrat banii la Realitatea azi?
  • SOV SOV
    Bai Gusa Cozmin, pai nu vorbeai tu ma de respectarea legii? Tu nu vezi bai ratatule de analist cu cine te-ai inhaitat, in ce hal ai ajuns?!

Trimite un comentariu

sus