Skip to main content

Mircea Badea către Bendeac: „Adrian Sârbu te-ar fi călcat cu trenul fix în sufragerie doar dacă îţi trecea prin cap aşa ceva”

 

Foto: Mircea Radu
Foto: Mircea Radu

Publicitate

Mircea Badea reacţionează la postarea lui Mihai Bendeac despre motivele care au stat la baza neînţelegerilor dintre realizatorul iComedy şi conducerea Antena Group. „Adrian Sârbu te-ar fi călcat cu trenul fix în sufragerie doar dacă îţi trecea prin cap aşa ceva, nu dacă mai şi rosteai”, a comentat Badea intenţia lui Bendeac de a-l invita pe Radu Banciu la Antena 1.

"Vad ca domnul Bendeac afirma ca l-am atacat. Poate ca in vena nu intra doar perfuziile pentru tratament, altfel nu inteleg de unde iluzia atacului. Daca doreste, ii pot arata ce inseamna ca sa aiba proprietatea termenilor."

Cat despre invitarea in prime time la Antena1 a unui bolnav mintal care ne-a injurat de morti si de familii pe toti de pe aici, perfuziile trebuie bagate direct in capul care a emanat o astfel de monstruozitate.

Daca te c**i in sufrageria unor oameni nu poti spune ca e dreptul tau la libera exprimare.

Adrian Sarbu te-ar fi calcat cu trenul fix in sufragerie doar daca iti trecea prin cap asa ceva, nu daca mai si rosteai.

Credeam ca sunteti bolnav inchipuit, acum imi dau seama, domnule Bendeac, ca sunteti bolnav pe bune. La cap."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tibanu Tibanu
    foarte trist ce i se intampla lui Bendeac. Traieste pe pielea lui o comedie politica veninoasa.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Sarbu gandeste altfel, pentru ca el e patron, nu mogul. Gandeste asa, "Daca eu facand striptease in chiloti, si imbracat in femeie, face mai mult audienta decat <>, o fac, fara nici o ezitare".

    Asa a deschis el acum un an jurnalul cu divortul Nicoletei Luciu (vedeta a trustului). Sarbu il lasa pe Bendeac sa faca aproape tot ce ii trecea prin cap, inclusiv sa il parodieze. Putea sa aduca pe cine vroia el in emisiune, doar sa nu se faca prea tare de ras. Deci nu calca pe nimeni, pe nicaieri. La Pro un singur cuvant se stie "A-U-D-I-E-N-T-A", pentru ca doar aia genereaza bani. Ei nu fac politica, nu practica santajul mediatic, si nu se razboiesc cu alte trusturi.

    Sigur, cand vine vorba de vedetele lor, nu le lasa sa se duca pe la toate emisiunile, pentru ca se considera, ca nu trebuie sa faca audienta unui post concurent.
  • Je Je
    Voua nu vi se pare ca Gadea seamana perfect cu Tweety?
  • mad79 mad79
    In trustful Pro,s-a facut ani la rand haz de Sarbu,Badie!
    In emisiunile de la Pro fm,ale lui Andrei Gheorghe,in scheciurile de la Chestiunea zilei,in cele realizate de Divertis,pe cand erau la PPro!
    Stai prost cu memoria Badie sau la tine minciuna egal adevar???
  • Mihai Mihai
    Are dreptate Badea.Pe Badea ,Sarbu l-a calcat demult!L-a dat afara fara sa faca prea multi purici la Pro!Asa ca stie cum e.
  • Dan Dan
    Banciu nu i-a injurat niciodata de morti si familii pe cei din Antena 3..Cel care injura astfel este Mircea Badea, pe facebook. Banciu i-a spul lui Mircea Badea ca este un lingau, ceea ce e adevarat nu inteleg de ce nu recunoaste ?!
  • gicu gicu
    Hâdea inca nu o iesit sa sustina "valorile culturale" incalcate de Bendeac?
  • cactuss cactuss
    gata, e clar, s-a declansat jihadul in trustul intanct! daca e razboi, atunci, fie ce-o fi, dar razboi sa fie! :D

Trimite un comentariu

sus