Skip to main content

Miss fata de la țară ajunge și în Canada. M-a făcut mama artist merge în Rusia și în Ucraina

 

Sursa foto: EVZ
Sursa foto: EVZ

Publicitate

FORMATE DE EXPORT. Formatul Miss Country Girl a fost recent achiziționat de o firmă de producție pentru piața de divertisment din Canada, potrivit The Hollywood Reporter.

Formatul a fost cumpărat de Bristow Global Media, o firmă de producție lansată recent de Julie Bristow, fost director de programe la televiziunea publică din Canada, CBC.

Formatul Miss Country Girl, realizat de Media Factory și difuzat de Prima TV, a fost achiziționat de-a lungul timpului pentru alte 11 teritorii, printre care Thailanda, Australia și Ucraina.

M-a făcut mama artist în Ucraina și Rusia

Și emisiunea M-a făcut mama artist se bucură de succes la nivel internațional. Formatul, difuzat acum câțiva ani tot de Prima TV, a fost achiziționat pentru Rusia și Ucraina, în cadrul târgului de media de la Cannes, MIPCOM, a declarat Marius Toader, director de creație la Media Factory, pentru paginademedia.ro. Acesta a mai adăugat că și emisiunea După faptă și răsplată a fost bine primit de producători.

Tot anul acesta formatul M-a făcut mama artist a fost cumpărat de Scooter Braun, managerul mai multor vedete americane printre care și Justin Bieber, alături de casa de producție Marble Media.

Citește și: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu