Skip to main content

Mutarea Antenei 1 a ţinut. Te cunosc de undeva a condus seara de miercuri

 

te-cunosc-de-undeva-antena1

Mutarea emisiunii Te cunosc de undeva miercurea a fost bună pentru Antena 1. Show-ul cu vedete a fost pe primul loc în audienţe pe intervalul în cele trei ore şi jumătate de difuzare.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele televiziunilor.

NAŢIONAL. Timp de aproape patru ore emisiunea Te cunosc de undeva a fost vizionată, în medie, de 1,2 milioane de persoane din toată ţara. Postul s-a poziţionat la o distanţă confortabilă de cel de-al doilea clasat, Pro TV care a avut o medie de puţin peste un milion de telespectatori. Trebuie precizat că pe tronsonul show-ului de la Antena 1, Pro TV a difuzat Serviciul Român de Comedie, Tanti Florica, Ştirile Pro TV şi The Walking Dead. Kanal D a fost ocupantul locului trei, în timp ce Prima TV a fost pe patru cu Cronica Cârcotaşilor şi Trăsniţii.

URBAN. Antena 1 a condus şi pe urban, cu o medie de 840.000 de telespectatori pe minut, în timp ce Pro TV a avut 540.000 de privitori.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani, Te cunosc de undeva a fost urmărit de 376.000 de persoane, iar competiţia, Pro TV, a avut o medie de 303.000 de români.

Serviciul Român de Comedie versus Te cunosc de undeva

Pe intervalul de intersecţie al Serviciului Român de Comedie cu Te cunosc de undeva, câştigătoare a ieşit prima emisiune, dar la nivel naţional. Show-ul de pe Pro TV a avut aproape 1,8 milioane de telespectatori din toată ţara dintre care 832.000 erau din mediul urban. Pe acelaşi interval, Te cunosc de undeva era urmărit de 1,4 milioane de persoane, dintre care 973.000 erau de la oraşe.

Audienţele posturilor pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva la nivel NAŢIONAL

Post TV Nr persoane Rtg% Share
Antena 1 1.207.000 6,3 14,3
Pro TV 1.038.000 5,5 12,3
Kanal D 717.000 3,8 8,5
Prima TV 520.000 2,7 6,2
National TV 396.000 2,1 4,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţele posturilor pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva la nivel URBAN

Post TV Nr persoane Rtg% Share
Antena 1 840.000 8 17,3
Pro TV 514.000 4,9 10,6
Kanal D 339.000 3,2 7
Prima TV 284.000 2,7 5,8
National TV 206.000 2 4,2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lavinia lavinia
    cea mai mare prostie sa mute te cunosc de undeva miercurea x( x( x( si nici nu mai gasesti inregistrarile complete nicaieri!
    au facut cea mai mare greseala cu treaba asta
  • alex alex
    Prea tare asta.Fii fericita astazi e doar marti.Mai ai o zi in plus de viata.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Astazi este Marti.
  • lucia lucia
    azi e miercuri-29 .10 .2013 si nu se difuzeaza "Te cunosc de undeva"! DE CE ?SI TOTUSI CAND???
  • Stefan Stefan
    :))
  • Teo Teo
    Pe targetul 4-6 ani Dinsey Junior a batut pe toata lumea! ;)
  • Alexys Alexys
    @Expertul W.C. Normal ma minunatule, exact cum am spus, cand muta Pro e bine. Auzi la el, expertul lui peste, o arde cu ratig sa acopere o fuga. Bravo ma!
  • Dan Dan
    Aici se cenzureaza comentarii? De ce nu mi-a fost acceptat comentariul in care spuneam ca imi pare foarte bine sa aflu vestea asta? "Te cunosc de undeva" mi se pare una dintre cele mai bune emisiuni de divertisment de la televiziunile din Romania. O urmaream si sambata si acum o voi urmari si miercurea.
    N-o avea ea parte de reclama pe care o primesc productiile Pro-ului dar cine o urmareste, stie s-o aprecieze.
  • Antonia Antonia
    Cea mai urmarita emisiune a antenei e chix factor! Halal expert si tu!
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @Alexys, Esti penibil! Protv nu are treaba cu suleyman, targetul protv este 18 49 urban. Vocea Romaniei a fost mutata sambata, pentru a spulbera cea mai urmarita emisiune a antenei 1, te cunosc de pe centura. Protv nu fuge de suleyman, martea difuzeaza Master Chef.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Filmul hoti de onoare, difuzat de protv miercuri 25 septembrie, a obtinut 8,2 rating pe urban, si peste 9 rating pe comercial. Afara cu SrC din grila protv.
  • Alexys Alexys
    Cand Pto tv muta Vocea Romaniei din calea lui Suleyman nu mai erau jalnici.
  • Marian Marian
    Iar vorbesti din copy-paste-uri de la Pro tv? Uita-te atent la titlu, cred ca ai gresit articolul si nu-ti mai iei banii pentru comentariul asta.
  • protopopescu protopopescu
    bravo Antena. pana la urma a fost o mutare buna. sigur ca civilizat era sa o faceti de la inceput si nu pe parcurs. dar e bine si asa.
  • Marius Marius
    Alta treaba nu aveti decat sa comentati niste date fixe? Aceleasi comentarii la fiecare postare, va rog schimbati repertoriul.

Trimite un comentariu

sus