Skip to main content

Mutarea Antenei 1 a ținut. Te cunosc de undeva a condus seara de miercuri

 

te-cunosc-de-undeva-antena1
Mutarea emisiunii Te cunosc de undeva miercurea a fost bună pentru Antena 1. Show-ul cu vedete a fost pe primul loc în audiențe pe intervalul în cele trei ore și jumătate de difuzare.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele televiziunilor.

NAȚIONAL. Timp de aproape patru ore emisiunea Te cunosc de undeva a fost vizionată, în medie, de 1,2 milioane de persoane din toată țara. Postul s-a poziționat la o distanță confortabilă de cel de-al doilea clasat, Pro TV care a avut o medie de puțin peste un milion de telespectatori. Trebuie precizat că pe tronsonul show-ului de la Antena 1, Pro TV a difuzat Serviciul Român de Comedie, Tanti Florica, Știrile Pro TV și The Walking Dead. Kanal D a fost ocupantul locului trei, în timp ce Prima TV a fost pe patru cu Cronica Cârcotașilor și Trăsniții.

URBAN. Antena 1 a condus și pe urban, cu o medie de 840.000 de telespectatori pe minut, în timp ce Pro TV a avut 540.000 de privitori.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârste între 18 și 49 de ani, Te cunosc de undeva a fost urmărit de 376.000 de persoane, iar competiția, Pro TV, a avut o medie de 303.000 de români.

Serviciul Român de Comedie versus Te cunosc de undeva

Pe intervalul de intersecție al Serviciului Român de Comedie cu Te cunosc de undeva, câștigătoare a ieșit prima emisiune, dar la nivel național. Show-ul de pe Pro TV a avut aproape 1,8 milioane de telespectatori din toată țara dintre care 832.000 erau din mediul urban. Pe același interval, Te cunosc de undeva era urmărit de 1,4 milioane de persoane, dintre care 973.000 erau de la orașe.

Audiențele posturilor pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva la nivel NAȚIONAL

Post TV   Nr persoane   Rtg%   Share  
Antena 1 1.207.000 6,3 14,3
Pro TV 1.038.000 5,5 12,3
Kanal D 717.000 3,8 8,5
Prima TV 520.000 2,7 6,2
National TV 396.000 2,1 4,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiențele posturilor pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva la nivel URBAN

Post TV   Nr persoane   Rtg%   Share  
Antena 1 840.000 8 17,3
Pro TV 514.000 4,9 10,6
Kanal D 339.000 3,2 7
Prima TV 284.000 2,7 5,8
National TV 206.000 2 4,2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • cea mai mare prostie sa mute te cunosc de undeva miercurea x( x( x( si nici nu mai gasesti inregistrarile complete nicaieri!
  au facut cea mai mare greseala cu treaba asta
 • @Expertul W.C. Normal ma minunatule, exact cum am spus, cand muta Pro e bine. Auzi la el, expertul lui peste, o arde cu ratig sa acopere o fuga. Bravo ma!
 • Aici se cenzureaza comentarii? De ce nu mi-a fost acceptat comentariul in care spuneam ca imi pare foarte bine sa aflu vestea asta? "Te cunosc de undeva" mi se pare una dintre cele mai bune emisiuni de divertisment de la televiziunile din Romania. O urmaream si sambata si acum o voi urmari si miercurea.
  N-o avea ea parte de reclama pe care o primesc productiile Pro-ului dar cine o urmareste, stie s-o aprecieze.
 • @Alexys, Esti penibil! Protv nu are treaba cu suleyman, targetul protv este 18 49 urban. Vocea Romaniei a fost mutata sambata, pentru a spulbera cea mai urmarita emisiune a antenei 1, te cunosc de pe centura. Protv nu fuge de suleyman, martea difuzeaza Master Chef.
 • Filmul hoti de onoare, difuzat de protv miercuri 25 septembrie, a obtinut 8,2 rating pe urban, si peste 9 rating pe comercial. Afara cu SrC din grila protv.
 • Iar vorbesti din copy-paste-uri de la Pro tv? Uita-te atent la titlu, cred ca ai gresit articolul si nu-ti mai iei banii pentru comentariul asta.
 • Alta treaba nu aveti decat sa comentati niste date fixe? Aceleasi comentarii la fiecare postare, va rog schimbati repertoriul.

Trimite un comentariu