Skip to main content

Nașul Radu Moraru a făcut scandal la CNA: "Vreți să ieșim și noi în stradă!"

 

Marina Constantinescu si Radu Moraru_DSC0756

Publicitate

Radu Moraru, patronul postului de televiziune Nașul TV, s-a dezlănțuit la CNA. Moraru s-a arătat revoltat de faptul că forul audiovizualului i-a respins o contestație privind excluderea postului Nașul TV din rețeaua digitală a UPC.

Radu Moraru a venit astăzi în fața Consiliului pentru a contesta un raport al inspecției CNA, realizat împreună cu ANCOM, dar și pentru a cere rediscutarea unei reclamații din 26 septembrie. În urmă cu aproximativ o lună, patronul Nașul TV a reclamat la CNA faptul că UPC i-a scos postul de programe din grila digitală, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

"Nu sunt suficienți oameni în stradă? Vreti sa ieșim și noi în stradă? Multmim frumos, vom fi acolo!", le-a spus Radu Moraru membrilor CNA, după ce a aflat că i-a fost respinsă contestația.

Florin Gabrea, membru CNA, a fost cel mai afectat de "ieșirea" lui Radu Moraru.

"Este cel puțin neelegant ceea ce faceți aici. Organismul CNA-ului este unul deliberativ. Ați comis o chestiune nepermisă", i-a spus Gabrea lui Radu Moraru.

Florin Gabrea a mai spus că deja "a devenit o modă" ca diverși oameni să se ia de CNA, și l-a menționat și pe Rareș Bogdan, de la Realitatea TV.

"Domnul Rareș Bogdan face același lucru, vine și tratează pe toată lumea ca pe niște gunoaie. (...) E o modă acum <ia să ne luăm noi de CNA că și-așa nu e bun de nimic!>", a mai spus Florin Gabrea după ce Radu Moraru a părăsit sala de ședință.

Câteva fragmente din schimbul de replici dintre Radu Moraru și membrii CNA:

Radu Moraru: Aveți probele video, că unii abonați ai pachetului digital al UPC nu recepționează canalul Nașul TV. Este inadmisibil, este o situație fără precedent. Acel domn este un mincinos (reprezentantul CNA care a făcut raportul de inspecție - n.r). Cred că vreți să ne scoateți în stradă.

Florin Gabrea, către Radu Moraru: Este cel puțin neelegant ceea ce faceți aici. Organismul CNA-ului este unul deliberativ. Ați comis o chestiune nepermisă.

Radu Moraru: Este inadmisibil să tolerezi un raport mincinos! (se referă la raportul făcut de serviciul de inspecție al CNA). Nu sunt suficienți oameni în stradă? Vreti sa ieșim și noi în stradă? Multmim frumos, vom fi acolo! Suntem la câțiva metri de Calea Victorie. Este o situație fără precedent!

Florin Gabrea: Nu se poate să tolerați așa ceva, are la dispoziție toate căile legale. S-ar putea să aibă dreptate, s-ar putea să nu aibă dreptate, oricum ar fi nu trebuie să i se permită să reacționeze astfel.

Monica Gubernat: Acesta este încă un abuz, o nouă presiune asupra CNA

Laura Georgescu: Îmi pare rău că v-ați enervat, domnule Gabrea. Atâta timp cât colegi de-ai noștri alimentează povești din interior, asta este parte a ceea ce se întâmplă în CNA.

Florin Gabrea: Domnul Rareș Bogdan face același lucru, vine și tratează pe toată lumea ca pe niște gunoaie.

Lorand Turos: Eu, personal, refuz orice presiune, inclusiv cea de mai înainte. Și eu consider că e presiune.

Florin Gabrea: Au fost amenințări directe.

Laura Georgescu: De ce sunteți astfel de marcat, nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva.

Florin Gabrea, către Laura Georgescu: Cum să nu fiu afectat? Nu înțeleg unde bateți.

Radu Călin Cristea: Sunt niște proceduri care sunt respectate făra excepție. Acel om trebuia să stea pe hol și să aștepte să-i fie comunicată decizia.

Domnul Moraru s-a comportat ca un inchizitor și ne-a amenințat că va ieși în stradă. Vă solicit foarte serios ca în situația în care, pe viitor, domnul Moraru sau oricine altcineva își va mai permite să facă așa ceva.

Aveți mai multe instrumente: să-i tăiați microfonul, dacă vorbește la microfon, să-l invitați afară sau să suspendați ședința. A fost un vot deliberativ, nu a fost niciun fel de partizanat.

Florin Gabrea: E o modă acum "ia să ne luăm noi de CNA că și-așa nu e bun de nimic!".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • sunt pur si simplu niste ageamii uslamisti...nu stiu de niciunele,de-abia baiguie trei legi, dar o tin din scandal in scandal...iar sefa e...buna de pus la otv...pacat! cu asemenea personaje, mai ca nu intelegi ce rost au bugetarii pe lume...
  • O rusine de Consiliu ! Cum e posibil sa votezi pentru nerespectarea legii?! Azi cativa membri au votat ca Focus sat sa poata transmite PRO TV desi PRO TV nu vrea, adica sa i se permita sa fure programele PRO TV o perioada. Si niste pacalici ( Monica Gubernat si inca cativa) au votat "DA". ADICA UN REPREZENTANT AL UNUI ORGANISM AL STATULUI VOTEAZA IN SEDINTA PUBLICA CA E BINE SA SE FURE!!!! UNDE S-A AJUNS! NU STIU DACA E PROSTIE SAU TICALOSIE....
  • Radu Moraru nu prea mai conteaza pe piata si mai provoca din cand in cand cate un scandal hiper-scremut. Televiziunea lui e vai de mama ei, parca anuntase ca batuse palma cu Iustin Paraschiv - milionarul cautat acum de autoritati in scandalul evaziunii de 70 milioane euro, asta cu carnea plina de salmonele. Cand principala ta vedeta e penibilul de Grigore Cartianu, un ins care in afara faptului ca-i e nas n-are nicio treaba cu sticla, nu poti emite pretentii.
  • Din pacate, prin neaplicarea legii, sau aplicarea părtinitoare a legii, aceasta instituție se decredibilizeaza pe zi ce trece.
    Analizați activitatea CNA din ultimul an si se observa, toleranta maxima fata de pro,antene si realitatea si biciul pe toți cei mici si incapabili sa se apere.
    Teama apară bostanaria, nu i așa , stimați membrii? Teama de Tătucul felix , teama de o eventuala poziție contra a pro ului, teama de amenintarile cu plângeri de la realitatea ... Asta da instituție. Pe cine mai reprezentanți dragilor acolo? Pe oricine, nu publicul si interesul lui.

Trimite un comentariu