Skip to main content

O dată-n viață, la prima difuzare joia. Ce a făcut Iuliana Tudor, într-o seară cu Next Star și Las Fierbinți

 

iuliana tudor

Publicitate

AUDIENȚE. Iuliana Tudor a prezentat O dată-n viață pentru prima dată într-o seară de joi. A fost ratingul peste ce scotea programul când era în grilă vineri?

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audiențele de aseară:

NAȚIONAL. Emisiunea Iulianei Tudor (întinsă pe trei părți, până la miezul nopții) a avut o medie de 558.000 de telespectatori pe minut, la nivelul întregii țări. A fost pe locul patru, într-o seară în care topul a fost condus de Antena 1, cu Next Star și Dan Negru. Antena 1 avea, pe intervalul Iulianei Tudor, o audiență de peste trei ori mai mare decât a postului public.

În sezonul trecut, când O dată-n viață era vinerea, programul Iulianei Tudor a avut o medie de 850.000 de români pe minut la fiecare ediție.

URBAN. La orașe, Iuliana Tudor a fost pe locul cinci, cu 210.000 de persoane pe minut. Pe intervalul emisiunii, pe primul loc a fost tot Antena 1, cu peste un milion de telespectatori de la orașe.

În sezonul trecut, O dată-n viață avea, în medie 340.000 de orășeni în fiecare minut, la fiecare ediție.

Audiențele posturilor TV pe intervalul emisiunii O dată-n viață, joi 10 octombrie, la nivel NAȚIONAL:

  Nr. persoane   Rtg%   Share%  
Antena 1 1.630.000 8,6 19,4
Pro TV 1.313.000 6,9 15,6
Kanal D 722.000 3,8 8,6
TVR 1 558.000 2,9 6,6
Antena 3 423.000 2,2 5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiențele posturilor TV pe intervalul emisiunii O dată-n viață, joi 10 octombrie, în mediul URBAN:

  Nr. persoane   Rtg%   Share%  
Antena 1 1.005.000 9,6 21,6
Pro TV 646.000 6,2 13,9
Kanal D 289.000 2,8 6,2
Antena 3 280.000 2,7 6
TVR 1 210.000 2 4,5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna seara .As dori sa stiu si eu cum se poate participa la aceasta emisiune tinind cont ca sint o persoana simpla normala ,nu sint nici vedeta si nici persoana publica,Va multumesc
  • iar tvr2 pe vremea cand se adresa tinerilor a adus pt. prima data in ro seriale ca FAMILY GUY FUTURAMA HUSTLE HOTEL BABILON si alte seriale BBC lansand un curent urmat de pro tv si posturile cu seriale de acum
  • locul 4 din peste 100 de televiziuni... oricum tvr-ul are programe superioare calitativ unor posturi private, si audiente mai mari decat ale altor posturi publice din europa.
  • Next Star este emisiunea mea preferata !!! copii sunt absolut geniali, talentati si foarte dragalasi. Romania are nevoie de promovarea tinerilor!!!
  • In fiecare seara de joi urmaresc cu mare drag copiii talentati pe care ii avem in aceasta tara. Emisiunea Next Star este emisiunea pe care o prefer.
  • E normal ca next star sa fie nr 1, promoveaza niste minunatii de copii foarte dragalasi. Avem nevoie in Romania de promovarea tinerilor!
  • Next Star e o emisiune foarte faina. nu e de mirare ca are atat de mult rating. o emisiune de genul celei prezentate de Iuliana Tudor nu are cum sa ii faca concurenta
  • Daca a reusit sa concureze cu asemenea eminisuni si sa faca si rating din punctul meu de vedere e o performanta.
  • tvr are cel mai bun program - garantat 100%, NOCTURNE , TEATRU TV , duminica in familie, de la a la infinit, pretuieste viata, memorialul durerrii, filme de arta

Trimite un comentariu