Skip to main content

Orange: Vom integra Voyo și Antena Play înainte de Crăciun. Posturile Pro și Antenele, în Orange TV

 

Sursa foto: Gandul.info
Sursa foto: Gandul.info

Publicitate

Vom integra Antena Play, la fel cum vom integra Voyo înainte de Crăciun, astfel încât clienții să poată avea accese la cele două platforme în aplicațiile noastre”, a declarat, astăzi, Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România, în cadrul evenimentului ZF Digital 13.

Posturile deținute de Pro TV și Antenele se vor vedea, astfel, pe abonamentele Orange TV pe tablete și smartphone-uri, ceea ce nu se întâmplă în prezent.

Reprezentantul Orange a mai spus, însă, că nu există niciun interes în privința cumpărării platformei video Antena Play, cum s-a vehiculat în ultimele zile. Cât despre posibila preluare a GSP TV? "nu se întâmplă acest lucru astăzi", a răspuns oficialul Orange.

Oficialul Orange:

“Nu avem nicio intenție să preluăm Antena Play. A doua întrebare era legată de GSP TV. Nu vine de la mine, dar pot să confirm faptul că nu se întâmplă acest lucru astăzi”, a spus Julien Ducarroz, întrebat fiind dacă va prelua Antena Play sau GSP TV.

Cu ochii pe fotbal

Julien Ducarroz a spus că Orange urmărește cu interes discuțiile cu privire la modalitatea de acordare a drepturilor de transmisie TV a meciurilor de fotbal.

“Un lucru este sigur, aș spune că sunt considerații și evaluări și cred că intebrarea nu este atât de mult legată de GSP în sine, mai mult este vorba despre ceea ce se va întâmpla cu drepturile de transmitere a meciurilor de fotbal.

Întrebările care apar sunt următoarele: Va fi un canal dat de Federație (Federația Română de Fotbal), un monopol privind un anumit provider, noi ne uităm toți la această problemă. (...)

Ar trebui să fie disponibil pe toate platformele pentru că fotablul este, evident, ceva plăcut, apreciat de mulți clienți așa că dacă îl restricționăm la un singur canal sau la un singur provider nu cred că este necesar și nu este în interesul companiei și a audienței de masă”, a mai spus reprezentantul Orange.

Pe 12 iunie, Orange TV s-a lansat pe piata din Romania, prin servicii care pot fi recepționate atât prin satelit, cât și prin internet pe PC-uri, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Din luna septembrie serviciul Orange TV este disponibil și pe tablete, prin rețeaua mobila 4G.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • De la anul vom avea doua ligi profesioniste de fotbal, deci mai multe meciuri de vandut, mai multi bani de incasat de federatie, mai multe blaturi, mai multe rezultate de pronosticat, mai multe case de pariuri in tara...
  • foarte bine! in afare de pro tv si antene chiar nu ai la ce sa te uiti...astea sunt 2 trusturi puternice la care merita sa te uiti si la care ai ce vedea
  • ,,jurnalistii,, din Romania facuti la apelul de serara!!Arunca Mitica Dragomir o petarda cu Orange si Gdptv si astia o inghit imediat!Asta nu e altceva decat o manevra prin care incearca sa ii sperie pe Dolce si Digi care nu mai vor sa dea 100 milioane pe campionatul sau murdar,corupt si salb!Si atunci arunca pe piata astfel de ,,oferte,,.fantoma.De la ziarul financiar insa ma asteptam la mai mult.

Trimite un comentariu