Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul și Evz se joacă cu titlurile: Senatorul „Ficățel” versus Sânge a la Cluj

 

Capturaţi ecranul complet 30.10.2013 124211.bmp

Publicitate

Șeful TVR, în deschiderea ziarului România liberă. Evenimentul zilei spune povestea Senatorului „Ficățel", care a detronat „Caltaboșul", iar Adevărul dă titlul zilei: Sânge a la cluj.

România liberă, ziar editat de Medien Holding, își deschide ediția de astăzi cu un articol despre “risipa de 6 milioane de euro din banii TVR” care va fi făcută pentru înlocuirea autoturismelor televiziunii publice.

“Cum a mascat Claudiu Săftoiu o risipă de 6 milioane de euro din banii TVR”, titrează România liberă.

Cotidianul explică cum a reușit președintele director general al TVR, Claudiu Săftoiu, să obțină acordul Consiliului de Administrație pentru această investiție în condițiile în care Televiziunea Română are datorii de 170 de milioane de euro și a disponibilizat anul acesta aproximativ 700 de angajați.

“O astfel de acţiune costisitoare presupunea un acord obligatoriu din partea Consiliului de Administraţie (CA), şi cum preşedintele director general al societăţii, Claudiu Săftoiu, şi oamenii săi se temeau că nu-l vor obţine, au apelat la o şmecherie. În şedinţa din 15 mai, conducerea executivă a prezentat o notă de fundamentare prin care solicita membrilor CA modificarea planului de investiţii pentru anul 2013 și includerea achiziției mașinilor, dar nu a pomenit deloc de suma ce urma să fie cheltuită”, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină:

  • Adevărul: “Sânge a la Cluj” - Coditianul scrie că “o echipă de cercetători de la Facultatea de Chimie a Universității Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a reușit să testeze cu succes pe animale o soluție de sânge artificial unică în lume”.
  • Evenimentul zilei continuă să trateze pe prima pagină subiectul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Ziarul titrează: “Procuroarea Angela Nicolae și-a trimis fiul la înaintare: Sunt cu mama lângă mine. Vă roagă să o ajutați și pe ea să plătească cele două rate la bancă, adică 50 de milioane vechi”. Tot în deschidere, publicația îl pune pe Senatorul „Ficățel” a detronat „Caltaboșul” în topul șpăgilor penibile.
  • ProSport: “De Gino veritas” - “Cu scaunul în pericol pentru a treia oară în 17 ani, Dragomir îl acuză pe Mircea Sandu că e în spatele lui Gino Iorgulescu, alături de o coaliție formată din Popescu, Hagi, frații Becali și oameni politici”, scrie ziarul de sport editat de Mediafax Group.
  • Gazeta Sporturilor face o radiografie completă a fotbalului elen: “bugete, salarii, transferuri, faliment și scandaluri la zi”. Ziarul deținut de grupul Intact titrează pe prima pagină: “Zorba vs. Mitică”.
  • Libertatea: Anda Adam, în brațele celui mai sexy bărbat din lume
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu