Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul şi Evz se joacă cu titlurile: Senatorul „Ficăţel” versus Sânge a la Cluj

 

Capturaţi ecranul complet 30.10.2013 124211.bmp

Publicitate

Şeful TVR, în deschiderea ziarului România liberă. Evenimentul zilei spune povestea Senatorului „Ficăţel", care a detronat „Caltaboşul", iar Adevărul dă titlul zilei: Sânge a la cluj.

România liberă, ziar editat de Medien Holding, îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre “risipa de 6 milioane de euro din banii TVR” care va fi făcută pentru înlocuirea autoturismelor televiziunii publice.

“Cum a mascat Claudiu Săftoiu o risipă de 6 milioane de euro din banii TVR”, titrează România liberă.

Cotidianul explică cum a reuşit preşedintele director general al TVR, Claudiu Săftoiu, să obţină acordul Consiliului de Administraţie pentru această investiţie în condiţiile în care Televiziunea Română are datorii de 170 de milioane de euro şi a disponibilizat anul acesta aproximativ 700 de angajaţi.

“O astfel de acţiune costisitoare presupunea un acord obligatoriu din partea Consiliului de Administraţie (CA), şi cum preşedintele director general al societăţii, Claudiu Săftoiu, şi oamenii săi se temeau că nu-l vor obţine, au apelat la o şmecherie. În şedinţa din 15 mai, conducerea executivă a prezentat o notă de fundamentare prin care solicita membrilor CA modificarea planului de investiţii pentru anul 2013 şi includerea achiziţiei maşinilor, dar nu a pomenit deloc de suma ce urma să fie cheltuită”, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină:

  • Adevărul: “Sânge a la Cluj” - Coditianul scrie că “o echipă de cercetători de la Facultatea de Chimie a Universităţii Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca a reuşit să testeze cu succes pe animale o soluţie de sânge artificial unică în lume”.
  • Evenimentul zilei continuă să trateze pe prima pagină subiectul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Ziarul titrează: “Procuroarea Angela Nicolae şi-a trimis fiul la înaintare: Sunt cu mama lângă mine. Vă roagă să o ajutaţi şi pe ea să plătească cele două rate la bancă, adică 50 de milioane vechi”. Tot în deschidere, publicaţia îl pune pe Senatorul „Ficăţel” a detronat „Caltaboşul” în topul şpăgilor penibile.
  • ProSport: “De Gino veritas” - “Cu scaunul în pericol pentru a treia oară în 17 ani, Dragomir îl acuză pe Mircea Sandu că e în spatele lui Gino Iorgulescu, alături de o coaliţie formată din Popescu, Hagi, fraţii Becali şi oameni politici”, scrie ziarul de sport editat de Mediafax Group.
  • Gazeta Sporturilor face o radiografie completă a fotbalului elen: “bugete, salarii, transferuri, faliment şi scandaluri la zi”. Ziarul deţinut de grupul Intact titrează pe prima pagină: “Zorba vs. Mitică”.
  • Libertatea: Anda Adam, în braţele celui mai sexy bărbat din lume
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alin alin
    @Dan "joaca cu" nu este o cacofonia. Este o expresie accepta.
  • Dan Dan
    "Se joaCA Cu ..." din titlul vostru e cacofonie. Inainte sa-i luati la misto pe altii, priviti un pic si in curtea voastra.

Trimite un comentariu

sus