Skip to main content

PRESA DE AZI. Noile magazine online ale Avon, pe prima pagină a trei ziare

 

PRESA DE AZI 29 OCTPrimele pagini ale ziarelor Adevărul, Evenimentul zilei și Libertatea sunt identice. Motivul? Compania de cosmetice Avon a cumpărat primele pagini ale celor trei publicații  pentru a-și promova noile magazine online, lansate astăzi.

Publicitate

Mesajul care stă scris pe copertele celor trei publicații este același - “Astăzi am lansat cel mai mare lanț de magazine online”.

Branduirea primelor pagini ale ziarelor este o practică obișnuită. În ultima perioadă, înaintea fiecărui meci al Naționalei, Timișoreana a cumpărat primele pagini ale ziarelor de sport pentru a susține echipa României și, implicit, pentru a-și promova produsul.

Evenimentul zilei și Libertatea au ales să dubleze pagina publicitară, însă Adevărul a intrat direct în subiectele de astăzi din a doua pagină a ziarului.

Evaziunea de 50 de milioane de euro, pe prima pagină din EVZ și RL

Evenimentul zilei și România liberă își deschid ediția de astăzi cu articole despre evaziunea fiscală de 50 de milioane de euro în care au fost implicați senatorul PSD Nicolae Bădălău și procurorul-șef Angela Nicolae.

“Senatator și procuror-șef, protectorii unei evaziuni de 50 de milioane de euro”, titrează România liberă pe prima pagină. Iar Evenimentul zilei vine cu un titlu asemănător: “Un senator și o procuroare au favorizat o evaziune de 50 de milioane de euro”.

“Bădălău este acuzat că ar fi făcut demersuri atât la nivelul conducerii Agenției Naționale pentru Administrare Fiscală (ANAF), cât și pe lângă persoane cu funcții în instituții de stat din județul Giurgiu pentru ca una dintre companiile implicate în rețeaua de evaziune fiscală să primească de la APIA suma de 2.778.000 lei, care a fost folosită în scopuri nelegale”, scrie pe prima pagină România liberă, ziar editat de Medien Holding.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, subiectele de pe primele pagini ale celorlalte ziare.

  • Adevărul își deschide ediția de astăzi cu subiectul scutului american antirachetă de la Deveselu. Ziarul titrează pe prima pagină: “Deveselu: americanii pregătesc terenul pentru 24 de rachete”.

“Reprezentanți ai NATO, ai Pentagonului și ai Ambasadei SUA, dar și oficiali români, în frunte cu președintele Traian Băsescu, au inaugurat, ieri, lucrările la baza militară de la Deveselu. În doi ani, Guvenul american va amplasa aici un scut antirachetă”, scrie Adevărul, în pagina doi.

 

  • Gazeta Sporturilor tratează pe prima pagină un subiect legat de greșelile făcute de arbitrii în favoarea echipei Steaua. “Cu arbitrii spre 25!”, titrează GSP.

“Actuala stagiune prpune o campioană absolută a erorilor de arbitraj, fără precedent în ultimii 6 ani. Arbitrii, cele mai bune achiziții ale Stelei”, mai scrie ziarul de sport deținut de grupul Intact.

 

  • ProSport își deschide ediția de astăzi cu un subiect despre cum “Alin Simota, fostul patron al Jiului, și-a terorizat un jucător, Dan Glădeanu, forțându-l sp semneze că renunță la restanțele financiare”. “Fotbal cu briceagul la gât”, este titlul de pe prima pagină din ProSport.
  • Click!: Angela Gheorgiu și-a tras iubit cu 22 de ani mai tânăr
  • Libertatea: Ioan Gyuri Pascu: “Locuiesc singur-cuc, cu chirie”

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu