Skip to main content

PRESA DE AZI. România - Grecia a trezit imaginația ziarelor de sport. GSP: Am picat pe subiect, acum să-l și rezolvăm. Teorema lui Pițiagora

 

ziarele de sport 22 octZiarele de sport își încep edițiile de astăzi cu articole despre tragerea la sorţi, care a avut loc ieri la sediul FIFA de la Zurich și în urma căreia s-a stabilit că Romania va întâlni Grecia în meciul de baraj pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 2014.

Publicitate

Gazeta Sporturilor și ProSport s-au întrecut în titluri și ilustrări cât mai creative pentru primele pagini.

Astfel, Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină: "Am picat pe subiect, acum să-l și rezolvăm. Teorema lui Pițiagora".

Ziarul deținut de trustul Intact scrie pe prima pagină "jucăm cu Grecia, primul meci la Atena, pe 15 noiembrie, iar returul la București, 4 zile mai târziu. E tot ce ne-am dorit mai bun pentru acest baraj care ne poate duce la Mondialele din Brazilia!".

ProSport are pe prima pagină imaginea unui timbru poștal pentru Campionatul Mondial din Brazilia. "Să ne scrieți!", este titlul dat de cotidianul de sport editat de Mediafax Group.

ProSport scrie pe prima pagină că "o țară întreagă, mai puțin Pițurcă, a vrut Grecia la baraj și Grecia a venit. Acum fix 20 de ani, în drum spre America, Generația de Aur avea momentul Cardiff. Pe 15 noiembrie, generația lui Marica și Chiricheș poate avea momentul Atena în drum spre Brazilia".

Adevărul și România liberă au pe prima pagină articole despre protestele față de exploatarea gazelor de șist și despre aceste resurse.

Adevărul scrie că "Biserica Ortodoxă Română a devenit unul dintre principalii jucători ai protestelor față de explorarea și exploatarea gazelor de șist. Oficial, instituția nu a prezentat un punct de vedere referitor la această problemă. În culise, a dezvoltat o adevărată structură de rezistență, condusă și de preoți, care incită spiritele în stradă". Cotidianul titrează pe prima pagină: "Preoții se infiltrează în cruciada contra exploatării gazelor de șist. Antișistul".

România liberă face o hartă a gazelor de șist din România.

Ziarul editat de Medien Holding scrie pe prima pagină că "în acest moment, există 60 de perimetre în toată țara în care se caută petrol și gaze".

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: "Cătălin Voicu, tun de 500.000 de euro la umbra Romsilva" - "Regia națională a pădurilor Romsilva a plătit, în 2007, mai bine de jumătate de milion de euro pentru o pădure fantomă din Singureni - Giurgiu și un complex de vânătoare construit ilegal, aflate în proprietatea tatălui fostului parlamentar Cătălin Voicu", scrie EVZ pe prima pagină.
  • Libertatea: Banca vrea să-i ia banii de la Dansez pentru tine. Fostul fotbalist Nana Falemi este acuzat că nu și-a plătit toate ratele la bolidul Audi A6 achiziționat în urmă cu doi ani
  • Click!: "Eleva lui Mazăre" nu mai are bani nici de benzină
  • Național: Rebeliune liberală la Ministerul de Interne!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu