Skip to main content

RCS intră în concursul pentru licențele radio. Vrea un post tematic și unul generalist

 

RCS&RDSCompania RCS&RDS s-a înscris în concursul pentru acordarea de frecvențe radio, programat de CNA pentru 18 noiembrie. Cablistul a depus un dosar pentru aproximativ 20 de frecvențe din toată țara, pentru posturi generaliste și tematice, au declarat surse pentru paginademedia.ro.

Publicitate

La concursul pentru mai multe frecvențe radio s-au mai înscris și Ridzone Computers, firma care deține România TV, dar și Grupul Media Camina SRL (care deţine Radio Zu), P7S1 Radio Holding SRL (care deţine Kiss FM, Magic FM şi One FM), Global Media Expert SRL (care deţine Sport Total FM) şi trustul de presă al Patriarhiei Române (care deţine Radio Trinitas).

CNA a scos două pachete de licențe: o dată 48 de frecvențe, în luna septembrie, și alte 25 (printre care și cele ale Radio Guerrilla), săptămâna trecută. Pentru ambele pachete, data de începere a concursului este 18 noiembrie și se va desfășura pe mai multe zile. Situația fostelor frecvențe ale Radio Guerrilla este încă neclară. Realitatea Media a obținut în instanță suspendarea deciziei CNA din luna septembrie de a retrage licențele Radio Guerrilla. Suspendarea este valabilă până la încheierea procesului de fond, în care Realitatea cere anularea deciziei CNA. Forul urmează să analizeze într-o ședință viitoare această situație.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu